Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Iveta
Sestřička je velmi milá, hned si s vámi začne povídat je velmi lidská. Doktorka také příjemná. Nikdy jsem žádné zdravotní problémy neměla tak nemohu hodnotit léčbu.
Jana
Nejlepší lékařka, kterou jsem kdy poznala. Milá, vstřícná, ochotná, velmi pečlivá, důsledná, chápající a stále usměvavá, stejně jako její úžasná, sympatická a velmi ochotná sestřička. Prostě dokonalý pár :-). Doporučuji!!!
Dagmar
Ochota sestřičky, milý, rychlý přístup. Paní doktorka je velmi šetrná, vše vysvětlí. S tím, kde jsem byla předtím se to nedá srovnat.
Marci K.
Paní doktorka, velice ochotná milá. Maximální vstřícný lidský přístup, totéž i sestřička. Pěkná čistá ordinace i čekárna. Nikdy jsem nečekale déle než 10min.
terrka23
Jsem naprosto nespokojená. Po dobu 5 let neustálé výtoky, záněty a problémy. Pokaždé samá antibiotika, čípky, matičky a chemické hnusy , po kterým se mi můj stav horší víc a víc. Údajně ve mně nic není, testy na krev, cytologii apod. udělané za tu dobu jen jednou, nepočítaje chování a vyšetřování na šílené úrovni.
Posledně s herpesem a záněty jsem byla vyšetřena bez citu. Brečela jsem bolestí, když do mne násilím na potrhanou do masa kůži až mi tekla krev, rvala zrcátko a odpověď tonem , jakoby jsem jí strašně otravovala, že mám vůbec problém jsem dostala vynadáno, že takto reaguji. Nikdy nic pořádně nevysvětleno a jednání se mnou jako s pitomcem. Nepříjemné jednání, bez citu a s pohrdáním. Nezažila jsem horší gynekologožku. Doteď jsem nemocná a hledám jiného lékaře. Nezůstanu o nic déle než je to nutné.
tgLy6vtgLy6v
Velice neprofesionální nedoporučuji. Vyšetření bolestivé a při další prohlídce mi to i sama paní doktorka vytkla že jsem nepřizpůsobivá. Když jsem se objednala kvůli bolestem břicha tak odpočátku byla velice nepříjemná jak kdybych si vymýšlela a ani mě nechtěla vyšetřit. Nakonec mi přece jenom vyšel na stěrech zánět a dostala jsem antibiotika takže alespoň malé ''zadostiučinění'', že jsem si nevymýšlela.
miska
já jsem tam velmi spokojená :)
Obalilová Hana
K paní doktorce jsem přešla od jiného lékaře a jsem velmi spokojená. Paní doktorka je velice milá, pečlivá a prohlídku provádí zcela bezbolestně. Přešla jsem k ní na doporučení mé matky a udělala jsem dobře.
Folbrová
K pani doktorce chodím už tři roky a jsem s velmi spokojená i sestřička je velmi sympatická.Pani doktorka je velmi pečlivá.Hlídala mé celé těhotenství a dost pečlivě super....Doporučuji....
Romísek
S paní doktorkou i se sestřičkou jsem velice spokojena, neměnila bych!!