Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolíCeník
Rodriguez
Byla jsem s paní Procházkovou velmi nespokojená a nikomu ji nedoporučuji, když jsem si stežovala na přípravek, který mi ona předepsala, na který jsem měla alergickou reakci, řekla mi cituju: " To není možné, měla jste ho před dvěma lety a vypadala jako kdyby si myslela, že si vymýšlím. A jěště jsem tam jednou přišla na prohlídku, byla jsem objednaná na 14 hodinu, vzala mě po hodině čekání (nikoho v ordinaci neměla) a když jsem si dovolila postěžovat odbyla mě tím " Vy si myslíte, že si tu popíjíme jen tak kafíčko? "
VŮBEC MI NEPOMOHLA, NIKOMU NEDOPORUČUJI !!!
IM
Dobrý den, s paní doktorkou nemám problém. Chodím k ní už 15 let a vždy mi pomohla.
Tom
S politováním musím potvrdit zdejší názory. Řekl bych, že ordinace paní doktorky Procházkové funguje spíše jako reklamní agentura. Byla na mě sice milá, ale vůbec neposlouchala, jaký problém se jí vůbec snažím nastínit a v jednom kuse mi nutila něco, co nemá šanci zabrat. Jsem zklamaný
Paní doktorka je neuvěřitelně arogantní a opravdu dává najevo jak silně se jí to příčí mluvit (nedejbože léčit) pacienty. Měla jsem od ní nakázano chodit na prohlídky každé 3 měsíce při kterých mi odvykládala vždy naprosto to samé koukla na ruku a hlavně skasírovala 30,-. Když se konečne podařilo najít mast která by mi pomohla po čase mi jí odmítla dále psát (neuvedla proč jen že si mám najít něco jiného bez předpisu). Co už mě ale opravdu donutilo přestat chodit do její ordinace bylo to, že mi neustále předepisovala 1 krém, který místo toho aby mi pomohl, mi nemoc naopak zhoršoval. Paní doktorka to řešila tím, že napsala hormony, které to sklidnily ovšem vzápětí napsala ten krém znovu. A pak zase hormony atd. Byl to neustálý koloběh. Prostě vůbec nereagovala na to co se jí snažím říct.
Byla jsem tam před lety , problém s plísní na nohou jsme tenkrát vyřešili a jsem dodnes bez problémů... Takže úspěch.
Paní doktorka nebyla úplně nepříjemná. Ale jak její odstup a -byť neverbálně vyjádřený- postoj : "hm, nojo, zase tohle", tak i její nedůvěra v to, že snad budu po vyléčení sama dalšímu výskytu předcházet nějakou prevencí... to mi nebylo příjemné, bylo to i trošku ponižující. Že by to byl psychologicky propracovaný přístup, jak pacienta odradit od dalších návštěv a nabudit ho k dobré prevenci ? Trochu chápu, že ji to nebaví, vidí asi v ordinaci pořád stejné problémy a nedůslednost pacientů...ale takoví nejsou všichni.Já bych paní doktorce přála víc spokojenosti v její práci (která musí vycházet i z jejího nitra) a pak to bude fajn.
K odborným lékařům chodím, když si sama nevím rady, případně mi návštěvu doporučí obvodní lékařka / suchou pokožku poznám sama a obvykle i vím, jak jsem k ní přišla - v zimě bez rukavic, práce s agresivním čistícím prostředkem, stačí promazávat a dávat na sebe více pozor /. Jsem pacientkou MUDr. Procházkové pěknou řádku let, nechodím k ní často, ale když jsem ji potřebovala v závažném případě / např. padání vlasů /, pomohla mi, ani mi nevynadala, že jsem měla přijít dřív / to jsem věděla sama /. Byla velmi příjemná, i sestra mi vycházela vstříc, když jsme spolu hledaly termín další návštěvy. Nemám nic, na co bych si stěžovala, a tak píši pochvalu.
Mirek
Je to nejhorší lékařka, kterou jsem kdy mohl potkat. Nevyřeší žádný problém, nudí se, pacientovi neoznámí diagnozu, vybírá neoprávněně regulační poplatky. Zná jen jednu ohranou větu a to " máte problémovou suchou pokožku". V žádném případě nedoporučuji.
markya
Já jsem byla u paní doktorky spokojená.
Klára
Pani doktorka je velmi arogantní, roky jsem od ní slýchavala při každé návštěvě ten samý monolog. Zdráhá se mi předepsat mastičky, i když si tam pro ně jdu jednou za rok při zhoršení, se slovy, že jsou volně dostupné a proto si je mám koupit sama. Nepřímo mi bylo naznačeno, že to co ušetří na mě, pak použije u jiných případů.
Upravit nebo spravovat profilDermatologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Českých Budějovicích
Dermatologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Českých Budějovicích
Dermatologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Českých Budějovicích
Dermatologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Českých Budějovicích