Zobrazit ostatní profily kardiologů v okolíCeník
Zíková
Úžasný empaticky přístup lékařky i sestry. Velice chvalím přístup k dcerce. Ta byla velmi nervózní z návštěvy lékaře,kterého nikdy neviděla. Během pár minut péče sestřičky byla úplně v pohodě a paní doktorka saní jednala s respektem, vtipem a s úsměvem.
dali.laxton
You see her and you know immediately that you are in good hands. She is not only a great doctor but has an amazing personality!
Kateřina S.
Paní doktorka je velice milá a profesionální. Má úžasný přístup k dětem, mě i synovi všechno dopodrobna vysvětlila, takže i syn všechno pochopil. Dobře vybavená ordinace. Mohu jen doporučit!
muzovka
Můj syn byl pacientem do té doby dokud jako dospělý chlap nebyl přinucen najít si dospěláckého kardiologa , což v jeho případě bylo velice složité, ale díky pomoci Dr. Perglerové má zajištěnou i nadále kvalitní péči u lékařky, která byla pečlivě seznámena s diagnozou a způsobem zobrazení (ECHO) jeho několikrát operovaného srdce.Názor sdílí i můj syn, který byl divoké a komplikované dítko !! Opravdu fantastická lékařka, když doporučuji rodičům tak její ambulanci.
Alena V.
K paní doktorce jsem chodila se synem, který bohužel už musel přejít do ordinace pro dospělé. Často vzpomínám na přístup paní doktorky, ochotu, střícnost a milé jednání. A hlavně úžasný pocit, že své práci dokonale rozumí a syn jí, jako pacient, opravdu zajímá.Kdyby bylo možné třeba i platit za její péči, tak bych neváhala ani chvilku. Bohužel dovršením 19 let musí každý přejít pod křídla kardiologa pro dospělé, který ovšem většinou zase neumí pečovat o tak mladé lidi. Všem rodičům paní doktorku vřele doporučuji !!!! Kdybychom znali paní doktorku dříve, tak by dnes byl možná syn vrcholovým sportovcem. Alena V.
eva
obdivuhodná lékařka! lidský přístup kombinovaný s vysokou erudicí v kardiologii a špičkovém vybavení ordinace je právě to, co hledám u lékařů a zde vždy nalézám! vřele doporučuji
Souhlasím se všemi kladnými hodnoceními. Paní doktorka je opravdu velice milá, hodná, vstřícná, vše vysvětlí. Malá vada na kráse tu však je také - dlouhé čekací doby. Čekat půl druhé hodiny s hyperaktivním dítětem v malé čekárně není opravdu žádný med.
nejlepši
K pani doktorce jsem chodil cca 8 let a nikdy jsem s ní neměl nejmenší problém, snažila se mi vysvětlit o co jde a vždycky byla milá a přívětivá. Pokud máte možnost výběru, doporučuji!
K paní doktorce jsem chodila od malinka a nikdy jsem neměla ten "nepříjemný" pocit, který mívám před návštěvami jiných doktorů. Zbytečně děti ani rodiče nestresuje a vše ochotně vysvětluje tak, aby to pacienti zcela pochopili. Z jejího odborného výkladu vám dodává pocit, že je o vás dobře postaráno. Paní doktorka je zde skutečně na správném místě.
Upravit nebo spravovat profilKardiologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Kardiologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Kardiologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze