Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolíCeník
M.Kotolová
Mohu jen doporučit.Skvělý personál,moc milé a ochotné sestřičky i paní doktorka.Služeb využíváme již několik roků.
Ivana Z.
Díky pani Doktorce jsem zase v pořádku.To co se nepodařilo Bohunické plastice a Vojenské kožní za tři roky, paní Doktorka mi bércový vřed zavřela za dva měsíce, Smekám a děkuji.....Ivana
Vlasta S.
Díky péči paní doktorky jsem si uchovala do vysokého věku nohy relativně v dobrém stavu. Bez ní bych to nedokázala.Neváhám radit se s ní také o jiných než cévních problémech, protože je velmi bystrá a má široký rozhled.
Novák
Jednoznačně doporučuji.Zvládnutí mých varixů ro je zázrak
Paní doktorku navštěvujeme již spoustu let.Chodíme k ní celá rodina.S její péčí i přístupem jsme velmi spokojeni.I sestřičky jsou šikovné a ochotné.Asi lepší lékařku v tomto oboru v Brně nenajdete.
Paní doktorka Navrátilová a její personál jsou jedny z nejlepších co znám.
Mají velice příjemný přístup k pacientovi.
Ošetří a vyléčí zdánivě neřešitelný problém v oblasti kožní a cévní.
Všem DOPORUČUJI!!!!
Velmi si s dcerou vážíme možnosti navštěvovat právě tuto ordinaci a být v péči paní doktorky Navrátilové a všech sestřiček.
Pro všechny, kteří hledají odbornou péči, kvalitního specialistu a naprosto vzorné zacházení s pacientem, můžeme jen doporučit.
K paní doktorce chodím již mnoho let. S její péčí jsem opravdu spokojená. Díky ní mi byly diagnostikovány a léčeny otoky DK. Jednání paní dokrorky a sester je na nejvyšší možné úrovni... DOPORUČUJI A MOC!!!
Upravit nebo spravovat profilDermatologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Dermatologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
Dermatologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně