L.B.
Sestricka hrozne mila a obcas poradi vic, nez pani doktorka, ale...
Provadela mi odber krve na vysetreni v laboratori, ale kdyz uz jsme byly v procesu, vsimla jsem si, ze dela to HOLYMA RUKAMA a jako dezinfekce vedle lezel merunkovy antisepcni gel od manufaktury (ani nevim, jestli tim dezinfikovala svoje ruce nebo misto meho pichnuti - byla jsem nemocna a citila jsem si spatne, proto jsem si to nevsimla)...
A ted se nedivim, ze u mych vzorku v laboratori vyskytla chyba. Proste budu menit praktickeho lekare.
Irena Say
Já mám s paní doktorkou kladné zkušenosti. Jsem spokojena a to jak z hlediska profesionálního tak i lidského. Vzdy vyslechne, poradí, pomůže...Sestřička je taky skvělá. Mohu jen doporucit.
Jiří S.
Standardní profesionální výkon lékařky. Doufám, že tato pandemická doba nebude mít negativní vliv na vysokou kvalitu služeb této Mudr.
Svetlana Pokorna - Vrablecova
Dobry den, ja mam s pani doktorkou uplne jinou zkusenost. Precizni vysvetleni, vzdy mne pro jistotu, aby se neco nezanedbalo poslala k dalsim odbornikum. Mozna si drzi vetsi odstup od pacientu, pusobi chladnym dojmem, presto mi prijde, ze je profesionalni. Kdyz jsem potrebovala neco resit i po telefonu, vse mi trpelive vysvetlila a ujistila mne. Chape i se sestrou, ktera je velmi mila, muj strach s brani krve. Vnimam, ze maji obe respektujici pristup k pacientu, ja jsem s peci spokojena.
Pája G.
Pani doktorka by měla pracovat v administrativě a nedělat praktického lékaře,je naprosto laxní,nevyšetří jak by měla,nezájem o bolesti pacienta,nebo co je příčinou,nekontroluje,nepošle nikam na testy,pokud jí řeknete o recept napíše,ale je naprosto neschopná,musíte si říct kam by Vás měla poslat,co by Vám měla napsat atd...minula se povolání a raději by měla sedět v kanceláři.Jediné plus je paní sestřička Jana!
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze