Běžný termín

Diagnostické vyšetření

Endokrinologická konzultace +7 Více

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Diagnostické vyšetření

Gynekologické vyšetření

Preventivní prohlídky

Vedení těhotenství

Jak fungují ceny?

Umístění: Klinika reprodukční medicíny a gynekologie IVF Zlín Běžný termín

Paní doktorka i sestřičky jsou velmi vstřícné a empatické. Vyšetření vždy proběhne s největší spokojeností a paní doktorka vše dopodrobna vysvětlí, přesto, že mé dotazy jsou občas neadekvátní (strach je strach). Jediné, co mne občas znepokojuje, že občas jde slyšet rozhovor s paní doktorkou v čekárně. Objednací termíny jsou delší, ale v případě, že člověk má problém, tak berou přednostně velmi rychle. Jinak velmi doporučuji.

Umístění: Klinika reprodukční medicíny a gynekologie IVF Zlín gynekologické vyšetření

K paní doktorce jsem přešla kvůli opakujícím se problémům a předešlá paní doktorka mi vůbec nevyhovovala. Vybrala jsem si MUDr. Málkovou hlavně kvůli pozitivním názorům zde. Bohužel jsem ji musela opustit asi po 5-6 návštěvách. Snažila se sice můj problém vyřešit, ale když jsem se ptala na něco, čemu jsem nerozuměla, byla dost nepříjemná. Přišla mi hodně náladová. Navíc její léčby mi vůbec nepomohly - dokonce mi dala léky i na něco, co jsem neměla. Jsem teď jinde a jsem mnohem spokojenější!

MUDr. Zuzana Málková

Nevím o čem konkrétně paní mluví,ale jde jistě o omyl

E
Umístění: Klinika reprodukční medicíny a gynekologie IVF Zlín

K paní doktorce jsem přešla před 8 lety, po 3 potratech a nelidskému jednání předešlého pana doktora. A bylo to jak v pohádce. Vždy milá, ochotná, vstřícná. Všechno předem vysvětlí co bude dělat a během vyšetření vše komunikuje. Jsem ráda že jsem se dostala pod její křídla a neměnila bych.

Umístění: Klinika reprodukční medicíny a gynekologie IVF Zlín

Chodím k paní doktorce asi rok a půl a jsem nadmíru spokojená! Paní doktorka je moc milá, citlivá, ochotná a vše srozumitelně vysvětlí! Po odborné i lidské stránce je skvělá! Úžasně mě provedla těhotenstvím.

I
Umístění: Klinika reprodukční medicíny a gynekologie IVF Zlín

Paní doktorka Málková je velice hodná lékařka, která vše vysvětlí, dovede uklidnit i nervózní pacientky... (kvůli strachu z vyšetření jsem se dodnes pravidelně vyhýbala preventivním prohlídkám). Dnes jsem u paní doktorky byla poprvé a musím říct, že to je ta nejlepší gynekoložka, na kterou jsem kdy narazila. Moc jí tímto děkuji za úžasný přístup a budu se těšit za rok na viděnou. ;-)

Paní doktorka je velice výborná paní doktorka. Šetrná, pečlivá, trpělivá, nikdy mne v těhotenství neodbyla a měla na mne vždy čas.

Paní doktorka je velmi příjemná a milá. Vyšetření je citlivé a pečlivé (po srovnání s předchozí gynekoložkou) ,a navíc všechno hezky vysvětlí. Ve srovnání s ostatními doktory zatím jednička. Doporučuji!

Nejlepší paní doktorka jakou jsem poznala. Moc milá,ochotná,vše krásně vysvětlí-neměnila bych,naprostá spokojenost

Paní doktorka je opravdu velice příjemná, ochotná a důkladná. Chodila jsem k ní s rizikovým těhotenstvím - dvojčata po IVF a vždy mi vše vysvětlila a ukázala na ultrazvuku. Dokonce mě jednou vzala do ordinace i po svých ordinačních hodinách, když jsem měla mírnou paniku ohledně svého těhotenství. Mrzí mě, že teď už budu docházet do rizikové poradny v nemocnici, protože pochybuji, že se ještě setkám s tak výborným přístupem. Děkuji a přeji hodně úspěchů!

Dnes jsem byla u paní doktorky Málkové a jsem naprosto nadšená. Její lidský přístup, vstřícnost a ochota se nedají srovnat s předchozím gynekologem. Je to opravdu člověk na svém místě. Prostředí je velmi příjemné a sestřičky jsou taky moc fajn. Pokud uvažujete o změně, tak paní doktorku opravdu doporučuji.