Bc.Vladimír Zajíc
Paní doktorka je takové zlatíčko, že bych jí pomačkal celou, jelikož pracuje bezbolestně, ( pokud je tam váček a podobně, tak s tím paní doktorka moc neudělá, jelikož to je to heslo, řádně docházet zubaři na kontroly).Je milá, citlivá a usměvavá.Sestřička je taky takové sluníčko a jak to říkal Pitkin a vo vo vo tom to je......Dnes mne vzal zub a tak jsem vyrazil paní doktorce, která byla už na odchodu, ale ochotně mne ihned vzala a odvrtala bolestivý zub a vyndala nerv, jelikož mám se zuby velké problémy a jsem po úrazu ruky a mám hranici bolesti velmi nízkou, takže mne pak bolí jak zub, tak ruka. No jednoznačně doporučuji, jak paní doktorka, tak sestřička jsou zlatíčka. 15.3.2019. Bc. Vladimír Zajíc
Paní Doktorka Kučerová má zlatý ruce bojím se strašně zubaře,paní doktorka se sestřičkou jsou milé,ohleduplné,pobaví se s Vámi odbourají malinko stres,prostě super přístup,myslím,že u zubaře by to tak mělo fungovat.Můžu jen ti co se bojí paní doktorku doporučit.Dita L.
alena
Lékař i sestřička mají citlivý a pozitivní přístup k pacientům. Krátké čekací lhůty. S prací paní zubařky jsem velmi spokojená. Tuto ordinaci můžu všem doporučit.
Stehlikova Monika
vynikajicí zubařka,mam j od dětství a nestěžuji si
JSEM SPOKOJEN
zdenek
Velmi dobrá lékařka doporučuji
K.
výborná zubařka
Eva
Já jsem pracovala na zubním a tak mohu srovnávat. Ženy obě příjemné, dlouho se nečeká.Pokud je váš chrup zdevastovaný- vaší péčí- nemůžete čekat zázraky a ještě k tomu teď hned,od nikoho.Čistota,profesionální chování.Já jsem tedy velmi spokojená, díky za ní!