MUDr. Zuzana Kokrdová

Gynekolog Více

Pardubice 1 adresa

Kontaktní údaje

Přiblížit mapu
Pardubická krajská nemocnice, a.s.

Kyjevská 44, Pardubice

Přiblížit mapu

Umístění: jiné místo • Jiný

Velmi pečlivá paní doktorka. Profesionální ve svém oboru.

T
Umístění: jiné místo

Paní doktorka má velmi profesionální a empatický přístup, vše nám s manželem během ultrazvukového vyšetření detailně vysvětlila a ukázala. Pro mě jednoznačně nejlepší gynekolog u kterého jsem byla, kéž by takových lékařů bylo více.

Nejlepší doktorka s jakou jsem se kdy setkala. Bohužel to nebylo za dobrých podmínek, ale jsem ráda že jsem v takové situaci narazila zrovna na ní. Velice empatická a hodná paní. Kdyby takových doktorů bylo více byl by to ráj.

Z

Paní doktorka má srdce na pravém místě.
Stala se mi strašná věc- nebudu rozebírat, mrzelo jí to, a i ona si přála opak všeho , aby nebyla pravda co se mi stalo.
Pomoci nemohla ale snažila ...

Velmi příjemná, ochotná, profesionálka. Výborná komunikace, vždy snaha pomoci, vyřešit problém. Dovoluji si napsat, že v Pardubicích jedna z nejlepších gynekoložek. Doktorka se srdcem !

E

Pani doktrorka má veľmi príjemné vystupovanie a dokáže ukľudniť. Je veľmi ľudská, príjemná, svoju prácu pozná dokonale a aj počas celého dňa keď lieta medzi ordináciou, operačným sálom a kontrolami dokáže povzbudiť, poradiť.
Kiežby takých lekárov bolo viac!
Pani doktrorka, ďakujem za seba aj svoju dcéru!

Velmi profesionální a zároveň lidský přístup paní doktorky. Během těhotenství jsem k ní chodila do rizikové poradny, nebála jsem se jí na nic zeptat, jak to u některým lékařů bývá, a i když má velké množství pacientek a čekárna praská ve švech, vše mi srozumitelně vysvětlila, poradila a navrhla, jak budeme dál postupovat, jaké jsou výhody i rizika. Zároveň jsem ji i náhodně chytla u porodu,takže se mi jako prvorodičce trošku ulevilo, protože jsem věděla,že tam je se mnou profík;-)Kéž by takových lékařů bylo víc! Moc děkuji za péči!

T

Díky paní doktorce jsem nakonec porodila spontánně,za což jí moc děkuji

Paní doktorka je skvělá, její přístup je opravdu profesionální a lidský. Mohu jen doporučit.

Velice výborná doktorka,díky ní máme doma nádherného,
teď už půlročního chlapečka.Za vše Vám moc děkujeme paní doktorko.