DKI, Poliklinika Stodůlky

Instruktáž domácí dentální hygieny

Zobrazit ostatní profily dentálních hygenistů v okolí

Ostatní služby

U Řepory 3151/21,

DKI, Poliklinika Stodůlky

Vzdělání:
Střední zdravotnická škola Ruská, obor zdravotnický asistent
Vyšší odborná škola zdravotnická a Střední zdravotnická škola, Praha 1, Alšovo nábřeží, obor diplomovaná dentální hygienistka

Profesní zkušenosti:
2013 - 2016 MUDr. Renáta Landová, Praha 2, Vinohrady
2013 - 2017 MUDr. Olga Zímová, Praha 5, Stodůlky

Další vzdělání:
Škachův den
Implantologický pacient od A - Z
Management léčby onemocnění orálních sliznic
Prevence orálního onemocnění a práce s kyretami, Mgr. Hana Stratilová
Bělení zubů Pure Whitening, MUDr. Petr Zvolánek
Dítě v ordinaci dentální hygienistky, Alena Tihanová DiS.

E
Umístění: Dentální centrum Podkovka

Paní Jandíková je vstřícná, empatická, trpělivě vysvětluje a ukazuje, profesionálně koná. Děkuji.

O
Umístění: Dentální centrum Podkovka

Moc milá a sympatická slečna hygienistka, která vše důkladně vysvětlí a také vyčistí. Vřele všem doporučuji, byl jsem nadmíru spokojen.

Umístění: Dentální centrum Podkovka

Slečna hygienistka Zuzana Jandíková je velice pečlivá, pozitivně naladěná s úsměvem na tváři. Je vždy radost k ní jít. S případným problémem vždy hned pomůže a hledá nejlepší řešení. Na její práci je vidět, že ji opravdu baví a výsledek je vždy na 120%. Je zde cítit profesionalita i z celého zařízení. Vždy odcházím s dobrým pocitem kvalitně odvedené práce. Mohu jedině doporučit!

Umístění: Dentální centrum Podkovka

Zuzanka je jako člověk i jako hygienistka no.1.
Vše dělá s citem, bez bolesti a se 100% péčí. Nic nepřehlédne ani nepodcení. Vybavení ordinace je útulné a vždy je přesná jako hodinky ! Jakákoliv domluva naprosto krásně funguje. A platit můžete jak hotově tak kartou. :) Pokud hledáte opravdu poctivost hygienistku, která vše krásně vysvětlí, ukáže a namotivuje tak se Zuzankou určitě nesáhnete vedle

Umístění: Dentální centrum Podkovka

Byl jsem velice spokojen. Profesionalní přístup, vše vysvětleno a pečlivě vyčištěno. Paní hygienistku doporučuji.

Umístění: Dentální centrum Podkovka

Já jsem nadšená, velice milá a vstřícná. I přes veškerá má specifika, a že jsou zvláštní, vždy najde řešení. Rozhodně doporučuji.

B
Umístění: Dentální centrum Podkovka

Pani hyigienistka svemu oboru perfektne rozumi, je profesionalni a vyborne se o Vas postara. Za me TOP v oboru a to jsem jich vyzkousela uz hodne.

Umístění: Dentální centrum Podkovka

K paní hygienistce chodím 5 let a vždy jsem naprosto spokojena…..má skvělý přístup, vždy vše vysvětli, poradi. Doporučuji :-)

Umístění: Dentální centrum Podkovka

Paní hygienistka má skvělý přístup ke své práci. Byla jsem spokojena nejen s čištěním, ale i vysvětlením, kde mohu dělat chyby a jak se o své zuby starat.

T
Umístění: Dentální centrum Podkovka

S paní hygienistkou jsem byla velmi spokojena. Její přístup byl profesionální, vše ochotně a s úsměvem vysvětlila.
Ošetření bylo bezbolestné, ale přitom jemné a pečlivé. Určitě doporučuji.