Psychologické poradenství
Rumunská 1789/1, Praha

Přijímám: dospělí

Zobrazit ostatní profily psychologů v okolí

Nejčastěji hledané služby

Psychologické poradenství

Vystudovala jsem jednooborovou psychologii na Filozofické fakultě Masarykovy univerzity v Brně.

V průběhu studia jsem absolvovala dlouhodobé stáže v neziskových organizacích, které pomáhají osobám s poruchami příjmu potravy a závislým na alkoholu.

Dále jsem pracovala čtyři roky na základní škole jako školní psycholožka, kde jsem se věnovala poradenské činnosti pro žáky, rodiče a pedagogy v oblasti řešení výukových, výchovných, rodinných a osobních důvodů.

Absolvovala jsem 5-letý psychoterapeutický výcvik v Gestalt terapii a nyní se připravuji na závěrečnou zkoušku. Rovněž jsem absolvovala výcvik v komplexní krizové intervenci, terapeutický přístup Motivační rozhovory a řadu dalších seminářů. Pracuji pod pravidelnou supervizí.

Názory pacientů se rychle objeví

Napište svůj první názor

Už jste navštívili Mgr. Zuzana Hyblerová? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.

Přidejte svůj názor