Bc. Zuzana Doležalová

Kontaktní údaje

• fyzioterapeut

Studio Fit medica
Poliklinika Hájek Jelínkova 991, Třebíč

Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolí

Rehabilitační léčba některých druhů funkční sterility metodou L. Mojžíšové

Běžný termín

Neurologické rehabilitace

Tejpování

Sportovní masáž

+1 služba

Jak fungují ceny?

Umístění: Studio Fit medica • fyzioterapie

Nebýt dcery, asi bych se k paní Doležalový sama nikdy neodhodlala. Koleno mě bolelo už roky a říkala jsem si, že to prostě k věku patří. Jenže pak se ukázalo, že koleno za to vlastně nemůže. Byla to jen malá jizva na noze, kterou mám ještě ze skladu, kde jsem kdysi dělala. Ani nebyla pořádně vidět, ale paní Doležalová si jí hned všimla, ošetřila ji a ukázala mi pár cviků. Od tý doby mám klid.

Poctivě jsem se držela toho, co mi poradila, a teď chodím úplně normálně. Pořád mi moc nejde do hlavy, že něco tak malýho může nadělat takovou paseku, ale hlavní je, že už to neřeším.

A protože jí za to fakt hodně dlužím, nakonec jsem to byla já, kdo přemluvil dceru, aby mi pomohla tohle napsat a vložit. Paní Doležalová, děkuju. Kdyby to šlo, poslala bych k vám všechny, co znám. Hlavně svýho manžela, který si pořád ztěžuje na svý záda, ale k doktorovi nejde.

Umístění: Studio Fit medica • Rehabilitační léč...Víceba některých druhů funkční sterility metodou L. Mojžíšové Méně

Dlouho jsem se trápila bolestmi zad, řešila to klasickými metodami, ale pořád nic nefungovalo tak, jak bych si představovala. U Zuzky jsem ale zažila úplně jiný přístup – pracuje metodami, které jsem nikde jinde neviděla. Zaměřila se na jizvu, která vypadala úplně v pohodě, ale když ji ošetřila, bolest byla pryč. Fakt jsem nechápala, jak mi něco tak „neviditelného“ mohlo celé roky způsobovat problém.

Co na Zuzce cením nejvíc, je její celistvý pohled na tělo. Neřeší jen místo, kde to bolí, ale hledá souvislosti. Jako někdo, kdo si zakládá na tom, jak vypadá a jak se cítí ve svém těle, pro mě bylo tohle ošetření gamechanger. Konečně se můžu hýbat bez omezení, vypadám líp, cítím se líp. Zase sebevědomě.

Pokud hledáte někoho, kdo vidí i to, co jinde můžou přehlídnout, zkuste to tady.

Umístění: Studio Fit medica • fyzioterapie

Paní Doležalová umí problematiku nejen vysvětlit, ale cvičením pomoci i od bolesti. Po několika návštěvách mohu dál fungovat jak ve fyzicky náročném zaměstnání, tak i ve chvílích volna. Děkuji za pomoc.

Fyzioterapeutickou péči jsem využil po jistém váhání a musím ocenit její systematičnost. Vstupní vyšetření bylo pečlivé, přístup odborný a věcný, bez přehnané familiárnosti. Terapeut dokázal problematiku vysvětlit jasně, aniž by sklouzl k nadměrnému zjednodušování.

Samotné metody působily promyšleně a efektivně. Lze soudit, že díky značné empatii dokáže terapeut přizpůsobit své jednání různým typům klientů tak, aby se každý cítil komfortně. Organizace termínů byla bezproblémová, což v dnešní době není samozřejmost. Snad jen moderní trend „personalizované péče“ bych osobně uvítal v umírněnější podobě. Celkově však hodnotím služby jako vysoce profesionální a vhodné pro ty, kdo oceňují důslednost a odbornost.

Umístění: Studio Fit medica • fyzioterapie

Bc. Zuzana Doležalová je skvělá fyzioterapeutka s velmi lidským a profesionálním přístupem. Od první návštěvy bylo jasné, že jí opravdu záleží na pacientovi – pečlivě poslouchá, vysvětluje a snaží se najít nejlepší řešení. Navíc je s ní výborná domluva, vždy se snaží vyjít vstříc s termíny, což je dneska obrovský plus.

Řadu let jsem měl chronické problémy s lýtky, které mě dost limitovaly ve sportu. Podobné potíže měla třeba i Gabriela Soukalová, která kvůli nim musela ukončit kariéru, takže jsem měl obavy, jestli se jich vůbec někdy zbavím. Po terapii u Zuzky a dodržování jejích doporučení se ale situace výrazně zlepšila, a teď už mě to při sportu nijak neomezuje.

Pokud hledáte odbornou a zároveň vstřícnou fyzioterapeutku, která vám opravdu pomůže, můžu ji s klidným svědomím doporučit.