Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Jana matušíková
mám s paní doktorkou jen ty nejlepší zkušenosti. Hodně mi pomohla když jsem onemocněla onkologicky v roce 2001 a pak i když ¨jsem nečekaně otěhotněla v roce 2006. Pro paní doktorku mám jen samá pozitiva
Dana Smetanová
Na tuto paní doktorku často vzpomínám, s lepší lékařkou jsem se, po odchodu z Újezdu n. L. , nesetkala. Mohu o ní mluvit jen v superlativech.
Po tom co jsem stěhovala do Prahy jsem dala na doporučení známé a musím říct, že jsem se nikdy nesetkala s takových laxním přístupem. Jakmile se vyskytl problém, který mě půl roku nemohl opustit, neustále jsem k ní chodila, neudělala nic kromě neustálých řečí o tom, že mi na to nic jiného než ta její mastička nepomůže, rozhodla jsem se vyléčit se sama a uspěla jsem. Měla by mít alespon trochu přehled o lécích, já jsem si ten svůj musela sama dohledat.
Laxní přístup.. pokud je žena zdravá tak pravidelná kontrola a ev. recept.... ale jak je problém tak je odbornost mizivá
Starostlivá a erudovaná lékařka. Neznám tak starostlivého lékaře v jiném oboru medicíny.
Já jsem s paní doktorkou velmi spokojena.Věnovala mi veškerou péči.Poslala mě k Apolináři protože mám rizikové těhotenství a celou dobu jsme byli ve spojení,měla o mě vážnou starost abych budu v pořádku.A to jsem u paní doktorky vlastně nová.Děkuji Hasmuková
Lenka
S paní doktorkou nejsem nespokojena, ale ani spokojena. Udělá předepsané lékařské mimimum, ale nic moc navíc. Přístup je normání, ale od "dobrého" lékaře očekávám větší ochotu vysvětlit a vctít se do obav laika.
Viktoria
Za celou dobu jsem nenašla lepší doktorku, lidský přístup, příjemné vystupování, ochota a vstřícnost. Jezdím k p.Dastychové přes celou Prahu a měnit nebudu! Jsem maximálně spokojena.
Martina S.
Opravdu velmi vstřícná paní, nemusíte se jí bát na cokoliv zeptat. Je velice příjemná. Měnit nebudu
nada kortisova -toracova
velmi dobra gynekologozká a je moc pratelska chova se kamaradsky .vratila bych se zpatky k pani doktorce jeto zlaty clovek .nada kortisova -toracova
Upravit nebo spravovat profilGynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Gynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Gynekologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze