MUDr. Zuzana Boumová

Tovární 600, Chodov

Přiblížit mapu

T
Umístění: jiné místo • Zdravotní problém

Paní doktorka je velice milá a ochotná, to se vidí jen málokdy. Po příjezdu na dětskou pohotovost jsme očekávali, že nás pošlou na zdlouhavá vyšetření k dalším doktorům, ale se sestřičkou hned zakročily, udělaly všechny potřebné testy a do hodiny jsme věděli výsledky. Mohu jen doporučit.

Paní doktorka je velmi ochotná,vysvětlí poradí,navíc je milá,je vidět že má ráda děti.Nejlepší lékařka jakou poznám.

velmi dobrý přístup,naslouchání a velmi dobrá pomoc

Tato paní doktorka je skvělá a pečlivá.Děti vždy důkladně vyšetří.Jsme s ní naprosto spokojeni.

paní doktorka je skvělá máme ji moc rádi akorát nám odešla ze Sokolova a nemohu naní sehnat kontakt tak prosím jestli ho někdo máte tak mi ho pošlete na m.baculka64seznam.cz díky

Velice milá paní doktorka s dětmi to umí skvěle.Jsme rádi ,ře jí máme.Děkujeme:-)

Jsme velice rádi,že jsme do Chodova dostali tak bezva paní doktorku.Je velmi precizní a pečlivá.Vše srozumitelně vysvětlí a ukáže.Super

Paní doktorka je velmi ochotná, milá, vstřícná, s dětmi krásně pracuje, zkrátka profesionál. Jsme s ní velmi spokojeni.

N

Paní doktorka a setička jsou skvělý.Paní doktorka vždy vyšetří a vysvětlí pokud něčemu nerozumím.Umí uklidnit a jak paní doktorka tak i sestra to umí skvěle s dětmi i s rodiči.Všem paní doktorku doporuřuji.

Velmi dobrý přístup nejen doktorky, ale i sestry. Kdyby to takto fungovalo všude.