Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Y
Umístění: Poliklinika DAM s.r.o. dlouhodobá léčba

Paní doktorka je velmi příjemná,moc v mé dlouhodobé nemoci pomohla a sestřička zlatíčko.Nemusí mít studovaný doktor PC také mám raději starší poctivou práci i když pracnější.Za to můj obdiv a i když si člověk někdy posedí v čekárně déle je to o tom jaký případ momentálně řeší...

Paní doktorka je velice vstřícná, řeší komplexně jak zdravotní tak i psychický stav pacienta.Sestřička super. Komenty jako,že paní doktorka nemá PC jsou mimo mísu, protože kouká na pacienta a né do compu. Lenka DRÁBKOVÁ

Paní doktorka je velice arogantní a vůbec mi nepomáhá,mám pocit,že se mi moje zdravotní problémy zhoršují.V ordinační době je uzavřena ordinace,i když je čekárna plná pacientů, cca. 40 min. svačí.Ordinace je cítit cigaretovým kouřem.

Paní doktorka má velmi arogantní chování a ordinuje vždy o 45 minut později,nikdy nepřijde do práce včas.U ordinaje ja čekací doba cca hodinu v nevětraném prostředí,v ordinaci se zdržíte pět minut.Bez komentáře.

Velice vstřícný a vhodný lékař

Odešla jsem od Paní doktorky, skoro vždy plná ordinace, čekací doba kolem hodiny, čas na pacienta tak 5 minut, poslední měsíce velmi arogantní jednání a zlehčování mých zdravotních problémů. Nemluvím o tom, že Paní doktorka stále nemá ani Pc.

dobrá diagnostička doporučuji