Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
E K
Paní doktorka je vynikající lékařka ale nynější zdravotní sestra nepatří na dětské, chová se arogantně a nemá žádný vztah k dítěti. Dřívější sestřička která u paní doktorky pracovala byla vynikající , usměvavá a vstřícná .
holatko.peta
P.doktorka skvela velmi a sestřička je příjemná,ale moc neřeší akutní případy.Moje holcicka dnes u p.doktorky horečky 40-41 a sestřička i po telefonátu předem nás nechala čekat dvě hodiny zkusím najít jinde lepší lékařskou ochotu a profesionalitu
holatko.peta
Martina
Paní doktorka i sestřička jsou skvělé. Obě jsou vždy milé a usměvavé, paní doktorka vždy ochotně poradí a pomůže. Neměnili bychom.
buffak
Velka spokojenost, pani doktorka i sestricka jsou skvele, a to i kdyz clovek zdrzuje po telefonu s nejakou prkotinou :-). Nemenila bych.
Super doktorka s kterou se dá i popovídat.Velmi milá i sestřička.
neměnila bych, jsem spokojená
Super doktorka jsme velice s pokojeni
Kyvalova
Nejlepsi pani doktorka co znam jsem spokojena jinam bych nechodila i sestricka je moc sikovna
Ola
Úplně nej nej nej, nemám absoltně výhrady, obě - paní dotorka a sestřička - milé, usměvavé, ochotné, pečlivé. Sestřička si pamatuje asi všechny jména dětí a pozorovala jsem, že ladně trefí i ročník narození..prostě No.1. Paní doktorka je velmi pečlivá, ochotná, poradí, pomůže, napíše... Jediná malinkatá vada - při pečlivosti se holt déle čeká v čekárně...ale za tu péči to stojí. Jsem moc ráda, že jsem si pro své kluky vybrala právě je. Díky Vám.