Jiří Hvězda
Pan doktor hrůza ošetření v 5 minutách ovšem špatně nechal mi kaz na zubů který zapatlal následky katastrofální.Arogantni a vůbec s pacientem nekomunikuje pokud můžete nechoďte k němu ušetříte si trápení bolest a peníze.
Čulákovi
Je vidět že pan doktor je opravdu odborník. Vše vysvětlí a odvedená práce je vážně kvalitní.
Ilona Velké Meziříčí
I bez registrace (v rámci akutní pomoci) mně pan doktor pomohl od bolestivého zánětu, když zub bezbolestně vytrhl. Škoda, že neregistruje nové pacienty.
alachim.sevcikova
S prací pana Doktora a jeho sestřičky, jsem velice spokojena!
Objednací doba rychlá.
Zákroky rychlé a precizní. Bezbolestné.
Pokud někomu vypadne plomba...je to normální...myslíte, že vydrží 20 let? Amalgánová možná!
Vřele ordinaci doporučuji.
Liba Fexová
Pan doktor má skvělý přístup k dospělým i k dětem. Vše trpělivě vysvětlí a má lidský přístup. Zub mi vytrhl bezbolestně. Jsem nadšená a velice spokojená.
vychovna
Tak naše zážitky jsou bohužel velmi špatné.......chování k pacientovi je neutrální, avšak výsledky ošetření mají katastrofický charakter.....nedostatečně odvrtané kazy, preventivní prohlídka za pet minut hotová.....kaz objeven až v momentě velkého problému.....no a finance..to je kapitola sama o sobě. Každý svého štěstí strůjce, u nového lékaře jsme velmi spokojeni a lituji jen toho, že jsme neodešli mnohem dříve, ušetřili bychom si mnoho závažných problémů a také několik desítek tisíc korun. A nebojte, dobrý zubař se stále najít dá.
Roman Drápela
Pan doktor je ochotný,pozorný. Velice příjemně mě překvapil jeho přístup k pacientovi. Ještě jsem se s tím takto nesetkal. Roman Velké Meziříčí
smoulie69
Pan doktor je uplne super, lepsiho zubare jsem jeste nepotkala. Velice prijemny, ochotny a hlavne se o vas postara tak, ze to neboli! Je superfantasticky!
je to pan doktor
host
Zásadně NEDOPORUČUJI - nechápu předchozí hodnocení. Už jen rychlost, s jakou dělá pan doktor plomby vypovídá o kvalitě provedení. Bohužel rychlost jde na úkor kvality. O nějakém tvarování zubu nemůže být ani řeči, plomba spíše připomíná víčko než původní zub. Nechala jsem si udělat 2 korunky, z čehož jedna po několika měsících vypadla z důvodu skrytého zubního kazu na původním zubu. Rozdíl ve výsledku práce u mého nového zubaře je neuvěřitelný.