Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
Martina
Do ordinace pani doktorky chodim jiz nekolik let. Prosla jsem pres ni, jeji dveru az po pana doktora Broze, ke kteremu nevaham dojet pres pul republiky.
Bohuzel se s nimi neda posledni dobou moc domluvit na terminu. Berou vice pacientu nez jsou schopni zvladnout a sestricka mi nabidla nejblizsi termin temer za pul roku. Po tom co jsme se nedohodli mi bez jedineho slova zavesila! Myslim si, ze takto se s klienty rozhodne nejedna!
H. Čepová
Úžasná paní doktorka, precizní a nadstandartní péče. Sestřička také, poprvé vidím, že je sestra v ordinaci opravdu užitečná a důležitá :-)
Hrabovská
S prací paní doktorky jsem velmi spokojená. Je rychlá a precizní. Dojíždím až z Opavska a nemám potřebu vyhledávat jiného zubaře v bližším okolí. Můžu jen doporučit! P.H.
S ošetřením jsem nebyl naprosto spokojen, lékařka se mnou vůbec nekomunikovala a zákrok byl zbytečně bolestivý. Později 3 plomby popraskaly a můj současný stomatolog jenom kroutil hlavou nad kvalitou odvedené práce.
Je to náš rodinný stomatolog a jsme maximálně spokojeni. J.K.
Mila
Je to velmi dobá lékařka.Moc mi pomohla.MK
Lenka Grulichová
k paní doktorce již chodím 16 roků a jsem s její prací moc spokojená, proto k ní chodí i celá moje rodina...
Katka
Velmi dobrý stomatolog