Novinka!
Výplň rtů Juvéderm ULTRA SMILE Vám přináší vynikající výsledky:
Zvětšený objem rtů pro přirozený vzhled a přirozený pocit

Kožní ordinace - MUDr. Zora Jakubíková s.r.o.
Poliklinika Dobrovského 23, Brno

Běžný termín

Odstranění jizev laserem

Odstranění mateřských znamének +4 Více

Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolí

Odstranění jizev laserem

Omlazení pleti

Vyhlazení vrásek

Jak fungují ceny?

I
Umístění: Kožní ordinace - MUDr. Zora Jakubíková s.r.o. odstranění znamének

K paní doktorce chodím již 30 let a maximální spokojenost.

Umístění: Kožní ordinace - MUDr. Zora Jakubíková s.r.o. Jiný

Vše O.K., přívětivá komunikace. Přivítal bych možnost objednání přes internet, kdy pacient má k dispozici přehled o nejbližších volných termínech.

N
Umístění: Kožní ordinace - MUDr. Zora Jakubíková s.r.o. Běžný termín

Paní doktorka je laxní, bez emocí. Z dálky zhodnotí diagnózu. Co mně ale vadí nejvíc, že nedodržuje ordinační dobu. Málo kdy je k dostižení i po telefonu.

Umístění: Kožní ordinace - MUDr. Zora Jakubíková s.r.o. Jiný

Paní doktorka stanovila diagnózu pohledem od stolu, skoro jsem ani nemohl říci, co mě trápí a jaký byl dostavadní průběh.
Celkově jsem z ní cílil, že ji spíše obtěžuji, než že by mně chtěla léčit.
Příště hledám jiného doktora.

O
Umístění: Kožní ordinace - MUDr. Zora Jakubíková s.r.o. Běžný termín

Zatím jen jedna, ale perfektní zkušenost. Příjemný přístup, dochvilnost a profesionalita. Chválím.

Návštěva ověřená
Umístění: Kožní ordinace - MUDr. Zora Jakubíková s.r.o.

Stotožňujem sa s názorom, že pani doktorka aj napriek tomu, že je je dermatológ rieši problém na diaľku s absolútnym nezáujmom. Zo svojej stoličky zhodnotí Váš problém, v podstate ale predpíše čo potrebujete. Ak by ste chceli len recept a prídete 10 minút pred skončením prac. doby tak má tak isto problém ho vystaviť lebo má už vypnutý pc. Teraz sa snažím dovolať do ordinácie už 3 týždeň práve kvôli receptu a telefon nedvíha a ani nezavolá naspäť.

Umístění: Kožní ordinace - MUDr. Zora Jakubíková s.r.o.

Výborná lékařka, navíc - moc příjemná a milá! Chodím k paní doktorce již několik let, a jsem s ní a jejím přístupem k pacientovi nad míru spokojená! Veškeré úkony provádí velice pečlivě a hlavně - má cit a je ohleduplná k pacientům. Moc jí děkuji!

Z

Paní doktorka Jakubíková je příjemná a velmi dobrá doktorka, která rozumí svojí lékařské profesi.Vždy odhadne správnou léčbu a je také dobrý chirurg, když je potřeba odstranit nežádoucí kožní problém. Mohu jen chválit.
Zdeněk Liška

T

Paní doktorka mi velmi pomohla při akutním problému, a za to jí děkuji, a že není vyloženě usměvavá ani milá, mi nevadí, je důležité, že mi pomohla.

Celkem se divím, že oaní doktorku tu všichni hodnotí jako sympatickou a usměvavou. Na mě tedy vyloženě nepříjemná nebyla, ale že bych z její strany cítila nějakou vstřícnosta zájem, to se taky nedá úplně říct. Celkově jsem si z návštěvy neodnesla příjemný pocit. Nic moc nekomentovala, mé dotazy spíš odbyla. Při obou návštěvách jsem byla z ordinace natošup. Můj problém zhodnotila letmým pohledem zdálky a předepsala masti, které nepomohly. Vzhledem k tomu, že problém jsem zatím u dalšího kožaře neřešila, nemohu zhodnotit, zda její léčba byla správná, je to i možné. Ale kvůli přístupu raději zajdu jinam. Paní doktorku se mi už obtěžovat dále svými problémy nechce.