Zobrazit ostatní profily internistů v okolíCeník
Hledejte v názorech
PL
V ambulanci v Dolních Brezanech.Paní doktorka si vás prosadí na židli a povídá si s vámi. Nenosí lékařský plast: je v civilu. Na moje potíže řekla ze to musíte 14 dni vylezet, přitom se mne ANI nedotkla: nepodivala se mi do krku, neposlechla dech, nezměrila teplotu. Na moji zadost sestra udělala CRP a když vyšlo vysoké, napsala atb. ptám se ji jaká je diagnoza, ona ze neví. Já se ptám muže to být angina? Ona se podívala do mého krku a řekla angina to není. Přitom na neschopenku když ji vyplňovala tak říkala : diagnóza ? No napíšeme tam bronchitidu.. takže žádnou jasnou diagnózu nestanovila podle skutečného stavu. Po 14 dnech se mi i po dohrání atb asi vyvinul zápal plic. od této doktorky odchazim pryč. Sestra je taky protivna jak noc.
Kubiš
Bezva doktorka, s ničím se nepáře, jasně a srozumitelně Vám řekne Váš problém a nasadí účiinnou léčbu. Chodím k ní třetím rokem a mohu jen chválit. Nasadí Vám ten nejlepší lék, pokud je drahý, vysvětlí Vám proč a je po problému. Pomůže zajistit vyšetření v nemocnici v co nejbližším termínu, prostě fajn. Jen kdyby bylo více takových lékařů.