MUDr. Zoja Vrbková

Praktický zubní lékař
Lazaretní 7, Brno

Přiblížit mapu

N

Paní doktorka je velmi pečlivá, šikovná, trpělivá dokáže vyřešit zapeklité problémy ze zuby. Zachránila mi a opravila všechny zuby jsem jí moc vděčná za veškerou péči, ochotu a trpělivost. Neznám lepšího lékaře. Moc ji děkuji...

Moc jsem s pani doktorkou spokojenej. Pečlivá a řeší problém bez trhání zubú. Dělá bezbolestně a snaží se pro klienta navrhovat nejlepší řešení.
Palec nahoru...

velmi pečlivá, profesionální a schopná paní doktorka, vždy se snaží vyléčit a zachránit co se dá, dbá i na estetiku, nejlepší zubní lékařka, s jakou jsem se dosud setkala

velmi příjemná ,milá ,citlivá,šikovná vždy v dobré náladě a navodí takovou atmosferu, že se každý pacient musí přestat bát zákroku.Je profesionál , vždy řekne, co by bylo dobré udělat za zákrok a pokouší se i každý zub vyléčit než trhat. Snaží se ordinaci vylepšovat novými přístroji , medikamenty a technologiemi v ošetření zubů.
Takových doktorů je málo. Je to paní doktorka se zájmem o pacienta a na pravém místě jako kapacita v oboru.

Dobrý stomatoložka...Spraví i poradí...ale nebere si servítky

pečlivá, příjemná - zkrátka umí!