Mkešová Edita
Je to člověk na správném místě.Je perfektni lékařka-pokaždé mi pomohla a vyléčila.Jsem ráda že ji mám.
M.
Naprosto perfektní lékařka, která mnohokrát pomohla mně i naší rodině. Slova chvály to nikdy nedokáží vystihnout tak, jak to cítím. Každopádně děkuji a vřele všem doporučuji!
Jitka K.
Ráda bych se přidala ke kladnému hodnocení lékařky. Neznám lepší lékařku, vždy mi pomohla. Je uznávána i odborníky v Praze - přesto, že mne přesně diagnostikovala, navštěvuji specialistu v Praze, který ji velmi chválil
za její odbornost v počátku mé nemoci. Jsem moc ráda, že existují takoví doktoři a moc Vám paní doktorko děkuji. Jitka K.
Spáčil
Nejlepší lékařka jakou jsem kdy poznal.Je velmi svědomitá a má velmi vřelý vztah k pacientům.Proto taky má ordinaci stále plnou.Díky za její léčbu.Doporučuji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Velmi paní doktorku doporučuji, nejen, že je skvělý diagnostik, ale velmi mi podržela ve velmi náročných situacích. Děkuji Vám paní doktorko. Jste můj anděl strážný a mám k Vám 100 % důvěru.
Je to nejlepší lékařka jakou jsem poznal. Je velmi svědomitá, má velmi přátelský
vztah k pacientovi a dokáže velmi přesně stanovit diagnozu. Za tuto svoji poctivou práci a vřelý přístup k pacientům by jistě zasluhovala ocenění na celostátní úrovni jako nejlepší praktická lékařka .
Díky vážená paní doktorko za Vaši svědomitou práci.
Rozhodně doporučuji !!!
Vynikající lékařka
Děkuji za včasnou dignostiku, a za přístup k celé naší rodině.
Vážená paní doktorka Semelková je výtečná lékařka a také můj skvělý
ANDĚL STRÁŽNÝ !! Je velmi obětavá, pozorná k pacientům a má ohromný zájem
každému pomoci v jeho problémech. Nejlepší lékařka jakou jsem kdy poznal.
Moc děkuji paní doktorko.
MUDr. Zoja Semelková je skutečně "Paní doktorka",královna mezi všemi lékaři, které kdy naše rodina poznala a to nejen v Rakovníku!!!! rakovnická MUDr. Věra Pochmonová,která je dle hodnocení na zcela opačném konci okresní stupnice mi svým léčením-neléčením pohřbila maminku, a pravděpodobně totéž by se jí bylo podařilo u tatínka,kdyby sem včas nepřešel. Jen tak byl správně diagnostikován a léčen. Nepřestanu jí nikdy blahořečit, a přát stálé zdraví a energii. Zenna
Jedná se o velmi kladný přístup k pacientům