Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
Jana
Jako jediný že všech tří odborníků, kteří mě při mém úraze ošetřovali, mi ochotně a sám od sebe vše podrobně vysvětlil a ochotně zodpověděl i mé dotazy...mohu jen doporučit
Ríša
Pan doktor mi šil dvě přeseklé šlachy na levé ruce a naprostá spokojenost. Bylo vidět, že skutečně ví co dělá, a po dvou měsících mám ruku ve velmi dobrém stavu.
Martina L.
Když jsem byla u pana doktora poprvé, tak mě tam poslala moje obvodní lékařka s bolestmi břicha (v noci jsem nemohla ani spát jak mě to bolelo). Pan doktor se mi vysmál, že mám určitě dostat jen menstruaci, že jsem si to vymyslela. Nakonec mě tedy poslal na ultrazvuk, kde se ukázalo, že mám cystu na vaječníku. Jak doktor tak sestra se nechovají dobře k lidem, kteří mají potíže.
Tereza
K panu doktorovi mě poprvé poslala kožní, vyřezat bradavici na intimním místě a mě neznámý nález v ruce. První negativní situace byla, když sestra vybrala 30Kč dřív, než mě vůbec vzala do ordinace (po zaplacení jsem ještě hodinu seděla na chodbě). Pan doktor byl velice netrpělivý, nechápal že se stydím, že mě bolí co dělá, sestra se mi vysmála, co to předvádím za divadlo, že tam lidí chodí s většími úrazy a že jsem asi v životě ještě žádnou bolest nezažila. Krom toho, že doktor provedl dva řezy a udělal 3 stehy se na mě vůbec nepodíval. Když jsem mu řekla že mě hned čeká cesta do Brna, a že bych chtěla napsat něco od bolesti až odezní anestetikum, sdělil mi že teď zažiju bolest a s tím mě sestra vystrčila ze dveří. Teď jen nevím, jestli je horší ta sestra, nebo on.
vivien
Radši si počkejte na doktora Kameníčka..nebo rovnou běžte jinam!
Katastrofa!
Chování pana Zlatušky, laxní přístup, nezájem, arogantní chování..
Babičku odbyl, že její noha není určitě zlomená...Avšak pořád ji to bolelo, tak jsme zašli na kontrolu k panu Kameníčkovi..ten ji poslal na vyšetření do Uh.Hradiště..tam zjistili,že má zlomený krček a po týdnu bolestí (kdy pan Zlatuška si trval na svém, že je ta noha ok) je babička po operaci.
Špatné názory na něj jsem slyšela i z okolí.
J.
KATASTROFA!! horšího chirurga Brod eště neviděěěěl!!
Měla jsem několikrát možnost navštívit pana doktora a je pravda, že vždy se strachem. Vždy mě mile překvapil a byl naprosto ochotný a milý. Synovi (5 let) zašíval bradu (7 stehů) a ten si toho ani nevšiml, natož aby třeba plakal. Doporučuju
Je pravda že pan doktor je někdy hulvát, ale aspoň ví co dělá. Byla jsem u něj se synem když jsi přivřel prsty do branky. Myslela jsem že je má zlomené, řval jak tygr. Pan doktor ho uklidnil a celé vyšetření probíhalo tak, že malý ani nepípl. Co se týče odbornosti tak je na správném místě. Manžel navštívil několikrát chirurgii v UH a když mu řezali prst, tak bez umrtvení. Pak pan doktor v UH nepoznal zlomené žebra. Až po půl roce se manžel od doktora Zlatušky dozvěděl že je měl zlomené.
Také bych se chtěla podělit o vlastní zkušenost s panem doktorem. Nedávno ošetřoval mého sedmiletého syna, který má z lékařů obecně hrůzu. U pana doktora proběhlo vše velmi příjemně, jak komunikace a milý přístup k dítěti, šetrné ošetření, tak podání informací mně samotné. Znám spoustu lidí se stejně kladnou zkušeností.
Stanislav
Já si na MUDr. Zlatušku ztěžovat nemůžu. Mě ošetřil dostatečně a ještě ten zákrok zlehčil humorem. Je lepší když u toho lékař šprímuje než když drží pusu a VY nevíte co s vámi provádí.