Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíCeník
Dušan
Neempatická a i těch pět minut v ordinaci byla ztráta času. Křičela na mě a k léčbě používá reinkarnaci. Již nikdy více.
Zdravím. Nedoporučuji tuto doktorku. Neprofesionální přístup. Vše je pro ní problém. Když se mi to daný den nehodí jelikož jsem pracující a dojíždím z daleka,tak mě nechá 2-3 hodiny čekat v čekárně a vezme lidi kteří jsou kolikrát až po mě. Návštěva 5-10 minut a to je vše. Nechápu jak k ní lidi mohou chodit. Jsem už u jiné doktorky. Nedoporučuji
Naprosto příšerná a neprofesionální (doktorka) ženská!!!
Nepomůže a spíše zhorší stav! Absolutně neotevřená konverzaci z obou stran.
Hrozný přístup, co se týče profesionality, lidskosti.
Sečteno podtrženo, je to návštěva na nic.
Kristýna Vavřínová
Byla jsem velice překvapena tím, že jsem mezi různými psychology a psychiatry konečně našla paní doktorku, která nabízí i něco jiného, než se jen "vykecat" nebo jen prášky...
Těším se k ní, protože cítím, že to má smysl a někam to vede, hlavně z ní mám respekt.
Děkuji
KV
Ladislav Vecko
Velmi špatná doktorka, potřeboval jsem pouze potvrzení do léčebny, nechala nás 2 hodiny čekat po době objednání, všichni šli před námi, musel jsem k ní chodit na pravidelné kontroly, než mě přijali do léčebny, pokaždé mi bylo před návštěvou i po ní velice psychicky zle, abstinoval jsem, přesto mi pokaždé dala dýchnout, silně nepříjemná, uječená bytost, která pacienty spíše uzemňuje a zašlapává k zemi, než aby skutečně pomohla, prý dělá i hypnózu, což nechápu, tímto člověkem bych se nikdy uspat nedal, vřele nedoporučuji. Na druhou stranu jsem slyšel, že má i spokojené pacienty, ale to není můj případ.
Joanna
Tato doktorka mi tak zhoršila pleť, že to není možny :). Měla výpisy od jiných doktorů, že jsem epileptik a přitom sama mi dávala léky co se nesmí užívat s epilepsií ;). Navíc se záchvaty ještě zvětšily. NEDOPORUČUJU. Raději jezděte k nějakýmu psychiatrovi do HK jako já. To si raději připlatím za bus 10kč. Navíc je tak nepříjemná a na ostatní lidi to jen hraje aby u ní lidi zůstali ;).
pacientka
Tato paní doktorka by potřebovala psychiatra asi sama... nepříjemná, neprofesionální a afektovaná. Navíc velice nepříjemný hlasový projev, který pacienta v depresi ještě více odrovná. Můj názor - navštívit raději jiného lékaře. Její bývalá pacientka
spogin
Velice příjemná paní doktorka,která Vám porozumí,poradí a pomůže vyřešit Váš problém.Kéž by bylo více takových lékařů. Mohu jenom vřele doporučit.
pa
doktor na spravném místě myslím si že je nutno spolupracovat a poslouchat rad a e chtít hned zázrak jak chtěl nejspíš anonim
2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den
Chtela bychom se zeptat. Je mi 24let neco pres 2 roky trpím panickou poruchou a agorafobii. Nyni se léčím na antidepresiv Lamictal 25mg a Zoloft který beru 4.mesic teď pred 14 dni jsem zvysila z 50 na 100 mg, první 5 dni od navyseni bylo uzasne rikala sem si, že t jsem zase ja, ale potom nastal nejaky zvrat a zase se mi stav zhorsil, trvá to asi tyden tu 100 mg beru tedy 14 den +/-. Tak se chci zeptat zda se to srovna a bude to lepší? Jinak chodim i na KBT skupinu. Dekuji a preji hezky den
Dobrý den! Nástup účinku antidepresiv je 2-3 týdny, někdy až 4 týdny. V tomto případě léky vnímám jako podpůrnou terapii, velmi přínosné jsou psychoterapie. Velmi vás chválím za KBT terapii. Nevím, zda je však tato skupina zaměřena přímo na Vaše potíže.
predavkoval jsem se pervitinem myslim ze nejsem normalni uz tyden jsem nesel do prace jsem psychicky nestabilni hlavou se my honi ruzne myslenky nevim kdy to skonci na sve okoli jsem celkem agresivni
Dobrý den! Uvažoval jste o léčbě Vašich potíží? Myslím, že by bylo vhodné. Postupně začít řešit Vaše potíže . Krok po kroku.