Masarykovo náměstí 1849, Dubá
Purkyňova 1849, Česká Lípa
Petr
Doktorka,která nepozná když má dítě zánět hrtanu.Před měsícem jsem byl s dcerou mé přítelkyně u této doktorky a poslala jí domů s tím,že jí nic není i když jsem jí řikal,že trpí suchým kašlem.
R
Radka
Nemůžu si vynachválit, kdykoliv potřebuji poradit nebo syna prohlédnout není žádný problém.
Já tedy rozhodně nedoporučuji. Osobně jsem u paní doktorky byla. Ve 13 letech jsem začala mít své problémy. Ty paní doktorka nebyla schopná řešit a mým rodičům naznačovala, že se mi asi nechce do školy.Ale já byla v roli trpícího dítětě. Následně pár let na to jsem byla na odvezení sanitkou, proto jsem se bez doporučení vydala ke specialistovi v mých 18ti letech. Ten mě rok léčil antibiotiky a do teďka léčí. Kdyby se mé problémy ve 13ti řešili hned. Byla bych ušetřena tomuto trápení.
S pozdravem Lucie:).Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Touto cestou vyslovuji poděkování a maximální spokojenost s lékařskou péčí paní doktorky. Oba moji synové Lukáš a Pavel byli jejími pacienty asi 20 let. V její ordinaci jsem se setkala s maximální péčí, odpovědností, vlídným přístupem, lidskostí, profesionalitou. Vzpomínám, že mi nad rámec povinnosti vyšetřila malého syna s vysokými horečkami u sebe doma v čase, kdy měla osobní volno. Vždy odpovědně vážila každé rozhodnutí a věděla naprosto přesně, proč nás např. posílá na rtg. – netypický problém tu byl a potvrdil se, jejím rozhodnutím se správně léčil. Oba synové jsou zdrávi, jsou již dospělí. Děkuji za sebe i za ně. Pečlivá paní doktorka, pečlivá péče. Iva Zajícová - Novotná
je super
S léčbou paní doktorky jsme velmi spokojeni, na rozdíl od jistých lékařů na pohotovosti, kteří tam snad někdy jsou jen do počtu, je ona lékařka s velkým L!!!
Martina
Myslím, že je to výborná lékařka. Znám ji od dětství a vždy uměla dobře poradit.
Petr
Dobrá doktorka,od svého narození až do svých 18 let byla mojí praktickou lékařkou.Nemůžu si stežovat,kdyby bylo více takových lékařů.
martina
Velmi dobrá doktorka. Mám dva syny, kteří nemarodí, ale při preventivních prohlídkách si nás p.doktorka i sestřička, která je také velmi milá, pamatovala, byla vstřícná a příjemná.
lenka
Jsme s paní doktorkou velice spokojeni je milá a lidská velice doporučuji