Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
Lubomir Honc
K panu Zikmudovi chodil muj tata cely zivot,vzdy mu nastavil leky tak aby bylo vse v poradku,nikdy se nespletl.Tento doktor je kapacita ac si to jini nemysli.ja k nemu chodim taky uz par let a do me diagnozy se trefil na poprve.a i na ct jsem byl.
Doporucuji toto pana doktora.
Budte zdrav
Honc .l
sourkovakveta
Je to skvělý lékař, který se snaží naslouchat lidem po všech stránkách a hlavně je léčit. Při akutních potížích udělá pro každého maximum. Komentář a názor paní Naděždy je velice zajímavý, a já s ním rozhodně nesouhlasím. Je zřejmé, že jí zdravotní stav je dobrý, když ji to řekne pan doktor. Za to by měla být ráda. Děkuji panu doktorovi za jeho přístup a hlavně i jemu přeju hodně zdraví. Díky.
Naděžda
nezajem o skutecny zdrav stav neposila na žadne vysetreni nespokojenost u vice lidi stale se opakuje ze vam nic neni
Zdeněk
P. doktor Zikmund je skvělý lékař,sympatický,lidský a úsměvem na tváři.Jestli bývalý primář tak dlouholetá praxe v odborností je na pravém místě.Sám p. doktor si dojde do čekárny pro pacienta a sestřička si dělá svojí práci která je také skvělá vstřícná a ochotná. Doporučení jsem dostal od lidí,které p. doktora navštěvují.Tímto bych je chtěl pozdravovat a poděkovat za vše.Doporučuji všem.
Velmi dobrý lékař,příjemný,léčí i úsměvem,má lidský přístup a pochopení
Léči mne mnoho let . Jsem spokojená i na dražší vyěetření jsem se dostala.
Je upřímný,lidský přístup, má pochopení pro nemoce, které nejsou stále vidět.
Díky!
Dlouhé čekací lhůty, velmi těžké získání vyšetření u jiných odborníků z obav, aby
neměl vysoké náklady na ordinaci a problémy s pojišťovnami - nedoporučuji
Bývalý primář neurologického oddělení ON v Jičíně, odborník na svém místě, přitom mu nechybí vstřícnost, pochopení, zájem a lidský přístup. Díky!