Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Jiřina Šedivá
Ordinuje po telefonu podle fotek, bez toho, aby se podíval do karty dítěte. Dle fotky určí kopřivku místo alergické reakce na kočku u dítěte s alergií a astmatem.
kamilka118
Skvělý. Je s ním domluva, je pečlivý a svědomitý. Chodím k němu s dvěma dětmi už několik let a nikdy žádný problém. Na rozdíl od jiných lékařů není arogantní. Sestřička též velmi milá.
2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den ročnímu synovi (12kg) jsem podala 1.25 ml stoptusinu na kašel po asi 30 min mu byla podána 2,5ml stejného léku, můžou se dostavit nějaké problémy. Zkoušeli jsme vyvolat zvracení ale nepovedlo se. Děkuji
Ne nemusite se bat. Ta davka neni toxicka, zvraceni nemusite vyvolavat, doprucovak bych hi nechat ten den bez medikace’ dalsi den muze pouzivat beznou davku Stoptussinu.
S pozdravem
Dobrý den, můj dotaz se týká očkování hexavakcínou. Můj syn byl minulý rok očkován 3x vakcínou InfarixHexa, čtvrtá posilující dávka mu byla aplikována včera. Lékařkou mi bylo sděleno, že s ohledem na to, že od nového roku se může očkovat pouze vakcínou Hexacima a InfarixHexa již nebyl k dispozici, bude (a následně také byla) synovi podána vakcína Hexacima. Chci se tedy zeptat, zda tento postup je v pořádku a zda není problém v tom, že k přeočkování byla použita jiná vakcína, než která byla použita k základnímu očkování, popř. jaké zdravotní komplikace tímto postupem mohou nastat. Děkuji za odpověď.
Dobrý den, očkovací Latky jsou stejné, akorát každá od jiného výrobce, dítě mělo být očkován infanrix hexa, ale pokud Infanrix hexa nebyl k dispozicí tak páni doktorka postupovala správně dle metod. postup platný od 1/2018
s pozdravem