Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
xk.kx
spokojenost,paní doktorka příjemná,můžu doporučit.Jediný mínus je čekací doba,ale to je snad u každého doktora.
S paní doktorkou jsem velmi spokojena. Chodím tam již léta a moji rodiče také. Vždy se mi snaží pomoci a je velmi hodná. To samé mohu říco o sestřičce, které rozhodně nechybí humor a dobrá nálada. MaM
Tato lékařka má skutečný nepředstíraný zájem o své klienty a maximálně
se jim věnuje, což v bohužel není v této krajině úplně samozřejmé.
Velmi si jí proto vážím a jsem velmi rád, že patřím právě do její ordinace.
naprosto spolehlivá, příjemná a ochotná lékařka, jakož i sestra p.Mečířová. Děkuji za péči a mohu doporučit všem.Zelenková Marie Kolín
Paní doktorka bazvadná a sestřička nemá chybu. Milan Horký
vynikající
paní doktorka je výborná a sem sní vždy spokojen,vždy mi pomohla a poradila a to nejen v lekařských záležitostech...mohu se na ni obrátit v jakémkoli problému a vždy hledá cestu jak pomoci...sestřička je také velmi hodná a zajímá se o pacienty nad rámec své služby..mé hodnocení je velmi dobré.. Miloš Svoboda
%Cerná
Pqni doktorka i sestra jsou velmi milá q profesně na výši. Není pravda, že by někdy pacient nedostal potvrzení o zaplacené platbě. Mrzí mě, že jedna z hodnotícéch kritizuje hordu důchodců v čekárně, všeho dočasu a přeji Vám aby jste při dnešním způsobuživota mohla vůbec být tím důchodcem.
Martin Hruboň
Doporučuji
Příjemná a milá, jen po ní nechtějte vyúčtování za provedené placené úkony.To nikdy nedělá.