Prof. MUDr. Zdeňka Ulčová-Gallová

Gynekolog Více

Plzeň 1 adresa

Kontaktní údaje

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Paní profesorka je skvělá osoba na správném místě. Pomohla nám vyřešit problém. Nedám na ní dopustit a vřele doporučuji!!!

Moje zkušenost s paní doktorkou je výborná, nemyslím, že je arogantní. Považuji jí za kapacitu a člověka na svém místě, kterému bezmezně důvěřuji a vím, že pokud bude v jejích silách jakkoli ovlivnit můj stav bez váhání to učiní. Jsem jí vděčná a velmi jí děkuji.

Moja skusenost s pani doktorkou: liecila som sa pre neplodnost u Apolinara v Prahe a poziadala som doktorku Ulcovu-Gallovu o vysetrenie (v podstate som chcela pocut este nazor na moje a manzelove "zdravie" od ineho odbornika a na nu som mala velmi dobre referencie). Napriek jej velkej zaneprazdnenosti sa mi podarilo u nej objednat - bola som vdacna za jej ochotu. Vysetrenia nepriniesli nic nove, uzavrela ma s manzelom ako "zdravy manzelsky par". Vysledna sprava sa teda zhodovala s vysledkami z Apolinara. Napisala mi vsak do spravy nejake odporucania (vitaminy, postup pri dalsich IVF) a lekari z Apolinara podla nich postupovali. Neviem, co zabralo (jej odporucania,dovolenka, menej casu, ktory som travila v praci, celkova psychicka pohoda alebo len trochu stastia), kazdopadne teraz mame 5 mesacne dvojicky a doktorka bude jedna z ludi, ktorym poslem dakovny mail.
Co sa tyka jej chovania k pacientovi: niektore dni nebola prave najmilsia a niektore dni bola velmi prijemna. Kto z nas je mily kazdy den?
Odporucam ju, pretoze aj vdaka nej mame doma dve krasne babatka.

Na tuto paní doktorku nedám nikdy dopustit a do smrti ji budu vděčná. Je velice milá a lidská. Díky ní jsem se stala trojnásobnou matkou. Po desetileté léčbě neplodnosti a po několika pokusech IVF, kdy už jsem přestávala doufat.Takže vřele doporučuji, paní doktorka je skutečný odborník a hlavně člověk na svém místě.

Paní profesorka je světově uznávanou kapacitou a to jistě né náhodou. Její profesionální a upřímné a milé jednání je výjimkou mezi lékaři. O všem lidsky pohovoří a vše logicky a srozumitelně vysvětlila mně i mému partnerovi. Vřele doporučuji!

Má osobní zkušenost s paní doktorkou je velmi dobrá, vůbec není arogantní jak tady již někdo zmiňoval, je to člověk na svém místě, člověk velmi chytrý a příjemný a rozhodně ale rozhodně ne arogantní ani zvláštní, za tu dobu co se potýkám s určitými zdravotními problémy bych řekla, že je paní doktorka tou nejlepší, kterou jsem za tu dobu mohla potkat!!

Osobní zkušenost s paní profesorkou mám výbornou, zdála se mi být velice vlídným člověkem, i když pravda, zároveň možná i poněkud zvláštním, ale to už profesoři bývají :). Jsme každopádně s partnerem vděční, že jsme měli možnost stát se jejími pacienty, neboť je to uznávaný odborník světového věhlasu.