Zobrazit ostatní profily plastických chirurgů v okolíCeník
Janáčková
Redukce horních víček. Jednoduše paráda. Paní doktorka u zákroku komunikuje, snižuje tím nepříjemné pocity při zákroku. Lehce modřinka okolo víček. Po vyndání stehů již oči vypadají dobře. Jsem velmi spokojená. Placáka na rozloučenou s paní doktorkou. Chválil a doporučuji
Lucie Daňková
V květnu 2019 jsem byla na zákroku odstranění horních víček, s výsledkem jsem na 100% spokojena. Děkuji paní doktorce za rychlost zákroku, odbornost a výsledek...(a to jsem byla pěkně vybarvená). Dnes je to 3 měsíce po zákroku a po jizvech ani památky a efekt dokonalý. Určitě všem doporučuji. Děkuji Daňková Lucie
Staňa Vamvakašová
Dobrý den,sice jsem byla u paní doktorky před více jak 10ti lety,ale každý den vidím v zrcadle perfektní práci profesionála a navíc milého a vstřícného člověka.Hodnotím vysoce kladně a opět budu absolvovat jen u této p.doktorky.S.Vamvakašová
Dobrý den,ráda bych poděkovala paní doktorce Talábové za perfektní práci,byla jsem u ní na operaci víček,paní doktorka je příjemná,bála jsem se ale strach ze mě hned spadl,vůbec nic mě nebolelo,ještě jednou děkuji
niky
V žádném případě paní doktorku nedoporučuji,byla jsem u ní na zákroku a vypadám hůř než před tím,musím na reoplastiku k jinému chirurgovi.Ceny jsou jako v Praze,ale kvalita žádná
matiilda
Za 10 000 Kč jsem si představovala fakt dobře odvedenou práci.. Má operace byla rozdělena na 2. První a druhá strana.. První strana katastrofa, rychlovka za 15 minut, druha byla za 35 a je skvělá. Nejsem spokojena!!! Petra
pedoja
V neděli jsem viděla známého,který je 3 neděle po operaci očních víček u paní MUDr.Talábové a můžu hodnotit -skvělé!!Sama jsem po operaci víček před 7 lety v jiné ordinaci.Nemůžu říct,že bych byla nespokjená,ale měsíc se mi hojily velké hematomy.A pan dotyčný byl úplně bez problémů.Tak na opakovačku půjdu určitě k paní doktorce Talábové a vezmu i manžela. Novotná L.
Marcela
Jsem po zmenšení a modelaci prsou u paní doktorky Talábové a musím říct, že jsem absolutně spokojená po všech stránkách. Už při první návštěvě u ní na konzultaci, mě překvapila svým opravdu velmi milým, otevřeným a vstřícným přístupem ke mně, jakožto k neznámé pacientce a to vše zvládala i s úsměvem na rtech. Nepamatuji si , který neznámý doktor na mě byl kdy takto milý. Navíc operaci mi provedla naprosto dokonale, celá prsa mi upravila nádherně. Jsem asi tři týdny po operaci a jsem naprosto nadšená !!!! Kéž by bylo více takovýchto kvalitních a příjemných doktorů
Jsem pred dvema operacemi a pani doktorku jsem si vybrala na zaklade doporuceni pratel a odborniku. Po konzultaci, kterou jsem u ni absolvovala jsem nadsena jejim pristupem, peclivosti a schopnosti vcitit se do problemu pacienta. I kdyz se zakroku bojim, stale mam pred ocima jeji usmevavou a uklidnujici tvar. Takze se moc tesim az to budu mit za sebou a napisu o ni dalsi hodnoceni. Dlouho jsem nevidela tak mileho lekare :-) Helena K.
Musím reagovat na předešlé negativní ohlasy, 20minut=4.000,- atd.....
Mám čtyři roky po operaci víček a už se těším až paní doktorku za nějakou dobu navštívím a nechám si je odoperovat u ní. Předešlá operace nebyla provedena u ní, byla za 20 minut a za 8000,-!! Budiž, ale s výsledkem jsem nebyla spokojená, každé oko jiné atd....K paní doktorce jsem minulý rok na víčka vezla mou přítelkyni a mohla tak posoudit rozdíly. Jednoznačně musím říct, paní doktorce Talábové bych se určitě svěřila!