Odborný lékař psychiatrie
Zahradní 4, Hlučín

Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolí

Umístění: Odborný lékař psychiatrie Jiný

Paní doktorka Stašková je velmi dobrá lékařka, která se snaží pacientovi pomoct, jak už léky, které jsou moderní a dobré, tak pomůže i konzultací s ní, popovídá si s pacientem, naslouchá pacientovi a bere v potaz i jeho názory,pacientovi věří a tím je pro pacienta velkou oporou,kterou nemá každý u svého lékaře a v poslední řadě je velmi dobrý diagnostik a hlavně to to člověk se srdcem na správném místě a jako pacientka jsem cítila,že se mám v těžké chvíli o koho opřít a věřila mi a tím mi pomohla. Celé dva roky jí děkuji a děkovat nepřestanu když jsem byla ve velmi špatné situaci. Tuto Paní doktorku moc doporučuji, není to je dobrý psychiatr, ale i skvělý člověk.

nepomohla jenom bere peníze

velice dobrá!!!!hodně mi pomohla.

Paní doktorka je velmi přátelská, pozorně naslouchá a vždy dobře poradí.Takových lékařů by mělo být více.

Je to lékař který nejenom že naslouchá ale hlavně slyší a to je důležité v jejím oboru.Mohu jen doporučit.

je fakt dobrá.

Hodně mi pomohla,děkuji

Není to lékař, který předepíše jen léky.Kdyby byli všichni ve své práci stejně zodpovědní, tak :-)

nemá chybu!!! bezva!

Člověk na svém místě..a i když do mne nevkládala moc nadějí, z velké části i jí vděčím za vyvedení z šedi a smutku..