MUDr. Zdeňka Srpová

Praktický zubní lékař
J. Haška 12, Letovice

Přiblížit mapu

Á

Výborná zubařka určitě musím doporučit skrze její přistup a vlídnost a hlavně také odbnornost. Přešla jsem k ní od jedné nejmenované paní zubařka s mezizastávkou u paní zubařky Adamové a vůbec se to nedá srovnat. Na rozdíl od paní doktorky Adamové, jejiž přístup je otřesný a být dítětem a vidět její nevlídný pohled již při vstupu určitě bych hned utekla ale to se o paní Srpové říct nedá. Mám panickou hrůzu ze zubařů a vrtání ale u této zubařky šlo vše hladce. Dávám velkou jedničku i s hvězdičkou :-)

Naprosto skvělá stomatoložka. Vytrhla mi osmičku bez bolestí a komplikací. Navíc je velmi pohotová, klidná a všechno vám vysvětlí, takže si pacient nepřipadá jako pitomec což je u ostatních zubařů běžné! S takových vlídným a profesionálním přístupem se nebojím jít ani na ten nejdrsnější zákrok. A to nemluvím o její špičkové výbavě.

Výborná lékařka s lidským a citlivým přístupem k lidem. Díky ní jsem se přestala bát stomatologů.

Nejlepší kterého znám.Vyhledává ji stále více pacientů.kteří mají problémy.