Praktický lékař stomatolog
M. R. Štefánika 3, Šumperk

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Umístění: Praktický lékař stomatolog

Dnes sme boli s manzelom prvykrat v ambulancii. Prostredie prijemne, ambulancia je na urovni. Osetroval nas syn pani doktorky sekyrovej, velmi prijemny clovek. A sestricka velmi empaticka pani. Mozeme len chváliť

T
Umístění: Praktický lékař stomatolog zubní vyšetření

Masakr. Vzhledem tomu že jsem potřeboval tak jsem to musel vydržet.jednoduchy zákrok a nejhorší zubařka u které jsem kdy byl. Tu injekcí si budu pamatovat do konce života. Ta musela mít průměr snad 2mm.

Komunikace probíhá v rovině "vyplivněte,"Vypláchněte", vyplivněte", "vyplivněte","vypláchněte","tak to je dnes všechno". Paní doktorka pacienta neinformuje o tom, co bude dělat, neřekne "teď to zabolí".Když už vám sdělí dvě možnosti následného postupu, neřekne vám jejich výhody a nevýhody, nedoporučí, musíte se zeptat sami, často však pacient ani neví, na co všechno je třeba se zeptat. Sestra si něco kutí v koutě ordinace.

paní doktrorka je velmi profesionální, ale někdy taková,že i když vrtání je bolestivé a vy jí rukou naznačujete,že vás to bolí už hodně,tak vrtá dál. je to někdy na škodu,protože mnoho klientů z ní má strach.jinak ale příjemná, příjemná a fajn i sestřička.