Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Hledejte v názorech
MK
Doktorka je děs. Je strašně nepříjemná a nezdvorila. Přišla jsem s angínou, bylo mě tak zle, bohužel zastupovala mého doktora, tak jsem musela k ní jít. Pozadala jsem kouknout na krk, ze me boli v krku. Zervala me, ze prej sama rozhodne, co bude delat a at ji reknu, co se stalo u me teda. Potom se ptala, u jakeho doktora se lecim. Kdyz jsem vyslovila jenom prijmeni, ani jsem nestihla dodat titul a ze je to PAN DOKTOR, tak na me jeste vic servala, ze prej je to alehergotPANDOKTOR!!!!TADYSERIKATITULEM!!! Na coz jsem ji upozornila, ze je mi tak blbe, ze nedokazu ani svoje jmeno vyslovit. Takze pripravte se - je to jedno je vam spatne nebo ne-doktorka bude rvat a chovat se neprofesionalni.
I.K.
Jsem pacientem této lékařky prakticky po celou dobu její praxe, cca 35 let, jsme stejně staří. Vždy jsem s ní byl velmi spokojen, v případě jedinkrát chybné diagnózy se mi omluvila. Neměním, i když dnes bydlím zcela jinde. Stejně jako dobrou hospodu poznáte i dobrého praktika tak, že má plno.
Ing.Pavel Kmoch
Paní doktorka Mudr.Schallerova je vynikající lékařka, má mou plnou důvěru, je velmi příjemná a má snahu pacientům opravdu pomoci.
Paní doktorko děkuji
Adlerovi
Paní doktorka Schallerová je velmi profesionální lékařka a úžasný empatický člověk.Velká spokojenost i se sestřičkou. Díky za vše Adlerovi
R.K.
Jsem dlouholetá pacientka MUDr. Schallerové a jsem plně spokojena s její odborností, profesionalitou a přístupem. Několikrát mi moc pomohla. Co říci jenom jedno velké DĚKUJI
neslehovah
K paní doktorce už chodím 25let a jsem nadmíru spokojená. Vždy se chová profesionálně a jako človíček je úžasná. I když už nebydlím v Praze, tak dokud to půjde budu nadále za paní doktorkou cestovat , protože je pro mně nejlepší a nevyměnila bych ji ???? Můžu jen doporučit ????
P.S . Každý máme právo říct svůj názor a nikomu to právo neberu. Jen chci dodat, že je vše o lidech a paní doktorka je také člověk a nemá to s námi jednoduché. Myslím si, že je na místě se podívat také z té druhé strany a snad pochopíme co pro nás dělá a že to dělá také mimo jiné srdcem.
Všem přeji hodně zdravíčka ????
ruuuza
Paní doktroka Schallerová je naprosto skvělá co se odbornosti týče i jako člověk. Pokud jsem měla nějaký problém, na který stačila, vždy vyřešila a pomohla, nic není problém, dá se s ní na všem domluvit. Pokud na některé věci již nestačila, poslala mě i manžela k těm nejlepším doktorům, kde jsme měli přednostní právo. Často je zde zmiňován onen "boční vchod pro VIP", ale tento VIP vchod může využít kdokoliv. Jelikož nefunguje u paní doktorky objednání předem, když zavoláte, že př. potřebujete doporučení a sebou máte 3týdenní miminko, určitě Vás nenechá čekat přes 15 lidí, ale vezme Vás VIP vchodem. Ochota a vstřícnost je u ní také samozřejmostí. Naprosto doporučuji!
Petr Pomykal
Jsem dlouholetý pacient MUDr. Schallerové a jsem plně spokojen s její odborností, profesionalitou a přístupem. Je zajímavé, že některým lidem nevadí čekat frontu např. na poště nebo při registraci auta apod., ale stěžují si, že u paní doktorky musí počkat. Bylo by dobré si uvědomit, jak složité a psychicky náročné je to zaměstnání (poslání), které vykonává, a že je více než potřebné občas "vypustit páru", aby se z těch všech lidských potíží a problémů paní doktorka nezbláznila.
Její odbornost je na vysoké úrovni a přeji paní doktorce a její sestřičce hodně sil do další práce a hodně spokojených a tedy uzdravených pacientů.
S úctou
Petr pomykal
A.
Paní doktorku jsem viděla podruhé v životě. Jsem šokována jakým způsobem paní doktorka mluví s pacienty. Mne se například při zjišťování mého zdravotního stavu zeptala: "Fetujete?", namísto toho, zda užívám drogy příp. nějaké omamné látky. S něčím takovým jsem se tedy ještě nesetkala. Nechápu, jak si toto může profesionál dovolit. Přišlo mi to tedy velmi neprofesionální a šokovalo mne to až urazilo. Také vůbec se sestřičkou netušili, že jsem potřebovala vzorek moči na předoperační vyšetření a přišlo jim to velmi vtipné. Průměrná čekací doba 1/2 hodiny. Doktorku měním!
Vlastimil Konečný
K paní doktorce chodím radu let. Za tuto dobu nemohu říci na její přístup k pacientům a prokazovanou odbornost ani jeden zápor. Já to lékařka ve správnou dobu na správném místě. Ať se ji stale daří a ma jen samé slušné pacienty. Vl. Konecny - Liben.
- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze