MUDr. Zdenka Rozehnalová

L. Malé 656, Pardubice 53012

• Pacient

...super...

• Pacient

Poněkud komisní,ale zatím nic nezanedbala.

Karel

Souhlasim. Pani doktroka je opravdu precizní..nemam problem. Avsak sestra p.Andrlova je hlavním "tahounem" ordinace..schopna a rychla. Vzdy obdivuju jak zachova chladnou hlavu pri opravdu narocnych situacich zejmena se starsimi spoluobcany.

paja

Doktorka je to dobrá, pozorná, vždy chce všechna možná vyšetření, vše vysvětlí. Jediné co mi vadí, je její přístup typu "teta". Chovala se ke mě jak k dítěti, chvílemi až jako k blbečkovi a když jsem si dovolila s něčím nesouhlasit, tak pro jistotu zavolala sestru a začaly to přede mnou rozebírat jak kdybych tam nebyla. Když tohle překousnete, tak se dá považovat za precizní doktorku.

PK

Z naší rodiny už chodí k pí. doktorce třetí generace. Sestřička i paní doktorka jsou "od rány", ale vždy se snaží pomoci a řekl bych velmi dobře. Určitě nejde o typ lékaře "na všechno paralen". Nesnáší simulanty! :-)