J.N.
Každý si zodpovídá za své zdraví sám a paní doktorka není od toho, aby někomu rozkrývala anamnézu nebo někomu hlídala prevenci. Připravte se, že většině pacientových návrhů, se paní doktorka bohužel vysměje a s potutelností sobě vlastní praví: "Já jsem to měla taky ve osmačtyřicátém roce". Není zde kooperace s pacientem, ten by měl držet krok, poslušně salutovat a uctivě se uklonit před majestátností paní doktorky, pak se třeba něčeho dočká. Pokud postrádáte tyto vlastnosti a schopnosti, pak to nebude lékařka pro vás. Preventivní prohlídky si zařiďte sami. I kdybyste umírali bolestí, budete podle paní doktorky tzv. "přehrávat". Takže u této paní doktorky si hlídá a řeší své zdraví pacient. Možná by bylo dobré mít nějaký věkový limit pro lékaře, paní doktorka to zjevně už nezvládá. Vše za ní vyřizuje sestra.
I. P
ROZHODNĚ NEDOPORUČUJI.
Nepříjemná doktorka, baví se s Vámi jak s úplným blbcem,když přijdete s bolestí v krku, mezi dveřmi před pacienty řekne at otevřete pusu, nahlédne tam a řekne , že vám nic není, při kašli si vás ani neposlechne, absolutní nezájem , už nikdy více. Pokaždé chodí pozdě
Julie
Chcete si připomenout retro? Tady je nejlepší příležitost. Protivná sestra, vyvěšený telefon, jednání s pacienty, jak za socialismu. Zastavil se tu čas.
Eliška
K paní doktorce jsem přešla od báječné dětské lékařky, která mi jí doporučila s tím, že je ve stejném zdravotním středisku. Paní Rozehnalovou jsem ráda neměla, čekací doba v čekárně je naprosto neúnosná. Vím, že chodí ráno do domova seniorů, ale proč si proboha, když je to tak každý den, ordinační dobu nezmění? Není úplně profesionální chodit každý den nejméně o hodinu déle do práce. Dále mě vadil její přístup k anamnéze u pacienta, jakmile sem neměla nějaké příznaky, co by u onemocnění měly být, tak sem ho neměla. Přes tři týdny jsem za ní zoufale chodila s bolestí krku a uší, pokaždé jiná antibiotika, naštěstí sem se objednala jinam a vleklé angíny jsem se zbavila. Pokaždé mi doporučovala otužování jako všelék na všechny nemoci. Výborná byla ale sestřička, pohotová a schopná.
...super...
Veverka
Naprosto nedoporučuji. Budete-li paní doktorku navštěvovat s rýmou a pouze zřídka, navíc v oblečení bezdomovce, dá se její důležitost vydržet. Nejenže Vám napíše hory léků, vaši nemoc a s ní spojenou léčbu Vám důkladně s důležitostí její vlastní vysvětlí, ale zároveň stihne ohodnotit Váš zevnějšek a možná vás i polituje. Snaží se být příjemná, ale evidentně jde o naučenou pózu, ale ta její závistivou povahu jen stěží zakreje. Co se dá, zachraňuje sestřička.
Vybavení ordinace jako za krále "Klacka", počítač asi viděla jen z rychlíku.
Velice vážně uvažuji o změně lékaře neboť přístup paní doktorky považuji za zcela neprofesionální.
T.K.
Doktorka , která léčí zlomeniny Ketazonem a po 14 dnech mě poslala na rentgen. Zlomenina už mi nikdy nesrostla. Docela průšvih.Jěště, že už u ní nejsem!
Poněkud komisní,ale zatím nic nezanedbala.
Karel
Souhlasim. Pani doktroka je opravdu precizní..nemam problem. Avsak sestra p.Andrlova je hlavním "tahounem" ordinace..schopna a rychla. Vzdy obdivuju jak zachova chladnou hlavu pri opravdu narocnych situacich zejmena se starsimi spoluobcany.
paja
Doktorka je to dobrá, pozorná, vždy chce všechna možná vyšetření, vše vysvětlí. Jediné co mi vadí, je její přístup typu "teta". Chovala se ke mě jak k dítěti, chvílemi až jako k blbečkovi a když jsem si dovolila s něčím nesouhlasit, tak pro jistotu zavolala sestru a začaly to přede mnou rozebírat jak kdybych tam nebyla. Když tohle překousnete, tak se dá považovat za precizní doktorku.
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Pardubicích
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Pardubicích
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Pardubicích
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Pardubicích
Praktičtí lékaři s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Pardubicích
Praktičtí lékaři s Zaměstnanecká pojišťovna Škoda v Pardubicích