Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Alice V.
K paní doktorce jsem chodila s mými 3 dětmi (nejstarší dnes 24) a vždy jsem byla moc spokojená. Vždy pečlivé vyšetření, správná diagnóza i léčení. Moc jsem litovala, že odchází do důchodu. Paní doktorka i její usměvavá a moc milá a ochotná sestřička mají ode mne s velikou úctou 5 *****
Paní doktorka i sestřička jsou bezvadné.Chodím k nim již 8.5 roků.Vždy mi dobře poradily a mohla jsem paní doktorce volat i domů.Vždy mi skvěle poradila,Terka měla antibiotika jen jednou a mladší dcera také.Jsem ráda,že mé děti měli tak skvělou doktorku a sestřičku!!!Je mi líto,že končí,ale přeji jim oběma odpočinek,který si taslouží po tolika odpracovaných letech.Lenka Holá
K paní doktorce chodím s dětmi 13 let a je mi moc líto, že už končí s praxí a odchází do důchodu. Vždy jsem byla maximálně spokojená a souhlasím se všemi kladnými názory - velmi dobrý přístup k dětem, vždy ochotná vysvětlit jakékoli nejasnosti, žádné zbytečné léky, pečlivá.
KSP
Vynikající pediatr, prfektní přístup k dětem, přesné diagnózy a jejich úspěšná léčení. Se setřičkou tvoří velmi dobrý tým. Doporučuji
Vladka. B.
Chodila jsem k paní doktorce osm let s oběma syny a je to ta nejlepší doktorka jakou jsem poznala je milá vstřícná umí to s dětmi. Je vstřícná k rodičům a nikdy nedává léky zbytečně .
Paní doktorka, ke které já jsem chodila odmalička a teď k ní chodí můj syn. Vstřícná, příjemná.
Novotná Eva
Velmi dobrý diagnostik,dlouhodobé zkušenosti,pěkný přístup k dětem i rodičům.
Upravit nebo spravovat profilPediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Pediatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Pediatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze