anonym
K paní zubařce jsme společně s mamkou chodily dlouho řadu let. Za poslední roky se paní zubařka velice zhoršila. Nekomunikuje, péče o zuby je zcela nedostatečná. Mamce během roku vytrhla 3 zuby, dále ji během půl roku z ničeho nic našla dva kazy - plomby dává amalgamové i na přední zuby, nejsou pečlivě udělané. Po každém vytržení záněty, obrovské bolesti celé čelisti. Mamka je po úrazu, paní zubařka na to ale nebrala ohled a mamce vyhodila čelistní kloub. Po stížnostech na bolesti zubů tvrdila, že zubu nic není - přesto nasadila antibiotika, což nedává smysl. Když nezabraly, jedinou možností pro ni bylo vytržení, nesnažila se zuby nijak zachránit. Mně také několik let tvrdila, že mám zuby v pořádku, avšak po změně zubaře jsem se dozvěděla o několika hlubokých kazech. A to dělala rentgen pomocí destiček a ještě ode mě i vyžadovala rentgen z ortodoncie, který, jak sama při další prohlídce přiznala, ani neviděla. Sestra také nepříjemná. Opravdu nedoporučujeme!!
amy68
.. dlouhá objednací doba - 2 měsíce běžně, zdr.sestra často nepříjemná, p.doktorka rychlá, ale málo precizní při nadstandartních výkonech..
Jsem s paní Zubařkou velmi spokojen. Profesionální přístup na úrovni, slušné jednání, dobré vybavení ordinace a v neposlední řadě milá sestřička ;)
Profesionální,šikovná,ochotná,příjemná.Já moc děkuji.Škoda,že takových je málo.
Velmi příjemná, profesionální a trpělivá. Navíc má pořádek v chodu ordinace, takže nemusíte čekaz tři hodiny na zákrok
K paní doktorce sice nechodím,ale byla jediná,kdo ochotně vzal mého přítele, který se zamnou přistěhoval a ted o ní mluví opravdu jen v dobrém a vůbec se nebojí k zubaři chodit,což by uvítali mnozí z Nás.
Velice ochotná,příjemná,šikovná a hlavně rychlá super zubařka.Veškeré zákroky jsou opravdu profesionální,mohu jen chválit.
pavla chlupáčková
u paní doktorky nejsem moc dlouho ale při každé kontrole mám pocit ža každý zoubek perfektně zkontroluje a dělá maximum.je milá ke mě i k synovi,jen ta objednávací doba se vždy prodlouží o hodinu..ale raději si počkám na kvalitu
masek
velmi ochotna prijemna
nechodím k ní sice dlouho ale párkrát jsem tam už byla a vždy spokojenost jen se moc nedodržuje objednávací čas