Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Richie
Nejlepší kamarádská paní doktorka ,jsem spokojená ,jen dovolat se jí je opravdu nadlidský výkon
Jana Kučerová
Skvělá paní doktorka.Už tolikrát mi moc pomohla a když mi bylo nejhůř, dokázala mě podpořit a byla velmi lidská.Sestřička také velmi milá a hodná.K dětem mají obě krásný vztah.Opravdu jsem moc ráda, že mám kam chodit pro pomoc a vím, že mi tam pomohou a budou mít i vlídné slovo.Děkuji Vám.
Petra Bartošová
výborná lékařka..chová se lidsky a vždy vyhoví ve všem. chodím k ní moc ráda a je velmi kamarádská..
Petra Pospíšilová
Výborná paní doktorka, vždy milá a ochotná. Moc příjemný i pan manžel a sestřička. Skoro všechny znám už odmala a nedám na ně dopustit. Jen to čekání je o nervy :)
ar
Pani doktorka je velmi prijemna a dokaze me, jako matku zacatecnika ,uklidnit.dokaze dobre poradit.mohu jen
doporucit. Sestricka take moc hodna pani vzdy s usmevem na tvari. Jen jedine minus davam prostredi cekarny a ordinace. Mam rada cisto a poradek.
ssedlackova2606
Paní doktorku máme moc rádi a jsme s ní velice spokojeni. Mám k ní důvěru a mé děti chodí k paní doktorce moc rádi. Nesmíme zapomenout také na vždy milou a usměvavou sestřičku,která k ordinaci neodmyslitelně patří. Nikdy se nemusím bát, že by její přístup k nám jako k pacientům ,nebyl jak jinak než vždy vřelý, upřímný a přátelský.Moc paní doktorce,sestřičce a panu doktorovi děkujeme za starostlivou a obětavou péči.
Sedláčková Šárka a děti Kevin a Denis
Martina S.
K paní doktorce jsem přišla v 15-letech, dnes jsem u ní už 20 let. Obě mé děti má v péči od narození a nedáme na ni dopustit. Neléčí jen tělo, ale i duši, pro každého má milé slovo. Je milé, jakou má úžasnou paměť na lidi, každého osloví jménem.
Je to nejlepší rodinná doktorka, jakou můžeme mít.
Paní doktorka i její manžel jsou super.Oba mi už několikrát moc pomohli a nyní k ní chodí i manžel a moje dcerka a jsme moc rádi,že jí máme.Je nejlepší lékařka,kterou jsem kdy měla.
Výborná, pečlivá a milá paní doktorka,
(nejen)k malým dětem úžasný přístup a nic nezanedbává.