MUDr. Zdeňka Lencová

J. Š. Kubína 531, Jičín

Přiblížit mapu

I
Umístění: Praktický lékař pro dospělé • prohlíd...Víceka -a úraz nohy Méně

Jsem pacientem mnoho let . Nikdy jsem nebyla nespokojena . Při poslední návštěvě jsem byla dobře poučena jak a čím ošetřovat úraz nohy . Noha se zhojila a já jsem spokojená. Paní doktorku bych nevyměnila.

Pani Dr.Lencovou mam jako firemny doktorku,tak je i moje obvodny lekarka.Mam ji jako obvodneho lekare uz par let,nikdy jsem nemel sni problem a vzdy jsem sni byl spokojeny...Na opak jsem byl rad,ze mam tak dobrou,skvelou,vstricnou a profesionalni praktickou lekarku...Az do ted co mam uraz a poradal jsem i o vypnovani formulare pro uraz pro pojistovnu.Tak ted me jako moje obvodny lekar,odmitla me vyplnit papir pro pojistovnu na uraz...Ted to bylo od ni ne ferove a neprofesionalne,a timto me jako lekarka me zklamala..Doktor ktery za me jako za pacienta dostava penize,a nevyjde vstric a odmitne..To je smutne.!! Pritom jinde je bezne ,ze obvodny lekar se stara o sve pacienty a neni problem stim,ze by nevyplnela papir pro pojistovnu...

Pro Andy25: K paní doktorce Lencové chodím od října 2010. Vím pouze o jedné dovolené, což sice neznamená, že to byla za celou tu dobu jediná dovolená.

Paní doktorka vždy jedná profesionálně, často i nad rámec svých "povinností". Je mi 51 let, za celou dobu jsem měl několik praktických lékařů, ale nikdy jsem se nesetkal s takovou ochotou a péčí jako u paní doktorky Lencové. U odborných lékařů ano, ale zde hovoříme o praktické lékařce a mne nezbývá, než se poklonit a poděkovat za její péči.

Paní doktorka je stále na dovolených. Kdykoli ji rodiče akutně potřebují, je buď u moře nebo na horách. Zastupující lékařka je nespolehlivá. Předoperační vyšetření, kontroly vždy musí řešit jinde.

Paní doktorka se mne ujala v listopadu 2010. Od té doby jsem u ní byl několikrát, vždy byla milá, jednala profesionálně, jsem přesvědčen, že v mém případě jednou jednala nad rámec svých povinností. Je to prostě lékař na svém místě. Mirek

Výborný přístup k pacientům!

Mudr.Lencová je velice fundovaná praktircká lékařka. Chodím k ním přes 20 let a po každé má trpělivost vyslechnout jaké mám potíže. Pokud se vyskytne nový , lepší lék na moje neduhy, neváhá, zavolá a předepíše. Jsem ráda, že se o mne stará. Díky jí.

Vstřícná, ochotná, vnímavá. Jedna z mála lékařů, u kterých nemáte pocit, že je obtěžujete.

Vstřícná, ochotná, příjemná

Jako diagnostik dobrý