Praktický lékař pro dospělé
Masarykova 900, Orlová

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Umístění: Praktický lékař pro dospělé Jiný

Po 20 letech jsem odešla. Při každém onemocnění stejné léky, ale poslední pochybení již okamžitě rozhodlo. Nejméně 3x jsem si stěžovala s bolestí na prsou, bylo mi sděleno, že to je od páteře. Při posledním vyšetření jsem ještě ten týden měla problém s dýcháním v nemocnici při banálním zákroku. Zjistilo se, že je to srdce. Ještě štěstí, že jsem tam zrovna byla. Po již skoro dvouleté léčbě, mě to stále mrzí. Občas byla doktorka i dobrá.

JAKO LÉKAŘ JEŠTĚ UJDE ,ALE TA RYCHLOST.KDYBY VŠICHNI CHODILI DO PRÁCE JAK SE JIM ZACHCE,JAK BY TO TADY VYPADALO.MÍSTO ABY ZAČALA ORDINOVAT V 7.30.TAK V KLIDU TEPRVE V 8.30 PŘIJDE DO PRÁCE.ORDINACE SE OTEVŘE V 9 HODIN.NO MAZEC.PAK SAMOZŘEJMĚ VŠICHNI NADÁVAJÍ SESTŘE-JE PRVNÍ NA RÁNĚ.JSEM RÁDA,ŽE UŽ TAM NEMUSÍM TRÁVIT NĚKOLIK HODIN SVÉHO VOLNA.

B

no katastrofa,dnes jsem u ni byla na preventivni prohlidce z prace a pani doktorka mi pripada zakomplexovana,arogantni,no hruza,doufam,ze uz ji dloooooouho neuvidim

S paní doktorkou jsem se setkala, když zastupovala mou praktickou lékařku na dovolené. Paní doktorka i sestřička jsou velmi milé a ochotné, jen čekací doba je delší, ale to je v období chřipek pochopitelné.

Dobrý den, k lékařce chodím již 10 let a z počátku byla ještě spolehlivá, co se týče pečlivosti vyšetření. Bohužel čekací doba je u ní příliš dlouhá a ordinuje vždy později než má. Po chvilce si dává pauzu na kafe, aby si zajistila veterináře pro psa a apod... V době šestinedělí jsem se dostavila s vysokými horečkami a mdlobou a prosila jsem sestřičku o přednostní vyšetření (doba chřipek a manžel jezdil s hladovýmn novorozenětem venku v kočárku). Slíbila, že paní doktorku poprosí, ale ta jek klábosila se známou o dovolené a já seděla na zemi mimo čekárnu skoro hodinu. Při dlouhodobých zdravotních obtíží s únavou a bolestmi mi sdělila, že jsem psychicky labilní a předepsala prášny na nervy i když se na můj nátlak o další vyšetření později zjistily vrozené zúžené cévy a sraženiny krve. Doktornu vůbec nedoporučuji, ale bohužel musím setrvat, jelikož jinde nepřijímají nové pacienty. JInak jediná pozitivní je milá sestřička, která je sice občas zmatkář, ale pracuje.

Chodím k paní doktorce taky už léta,s komunikací problém nemám a ikdyž jsem si vyžádala doporučení ke specialistovi,ať neurologie či gastro,vlastně už předem paní doktorka určila diagnozu včetně typu léku.Tudíž nemám pochyby o jejích znalostech.Sestřička je příjemná a taky komunikativní,takže jsem ráda,že tady jsou. Miluše

Doktorka mi nikdy nepomohla, mám problémy s bolestí zad, na to mi řekla at to neřeším, že jsem mladá a jednou to možná přejde. Byla jsem tam mnohokrát s žaludečními vředy a taky nic. až když jsem zvracela krev ve velkem tak se obtěžovala napsat žádanku.. a co se týče pomoci s hubnutím? řekla mi, že jsem tlustá po otci a že nikdy nezhubnu ať budu dělat co chci že je to geneticky dané. Vím, že existují případně léky na podporu hubnutí, ale těch se u ni nedočkám, naštěstí musím dát dolů ,,jen" 15 kg, tak to zvládnu snad i bez ní. Na břiše mi naskakuje boule... a prý je to určitě od páteře tak se zase nemám stresovat :-D :-D no hlavně že to bolí a nemůžu dýchat

jsem ráda, že k této paní doktorce už nemusím. S čímkoliv jsem k ní přišla, tak mě napřed sprdla na tři doby, že jsem tlustá (což vás opravdu v horečkách potěší). Dokonce mi jednou řekla, jestli chci dopadnout jako moji rodiče a být stejně tlustá - jako kdyby byli méněcenný tlustý tupý plebs. Katastrofa. A proč? Abych se přihlásila do její obezitologické poradny a sypala prachy jak oslíčku otřes se.

DOBRY DEN,JA JSEM S P.DOKTORKOU MOC SPOKOJENA,JESTLI JSEM MĚLA NĚJAKY PROBLEM VŽDY MI POMOHLA,NEMUŽU PŘINEJMENŠIM REAGOVAT NEGATIVNĚ, SESTRA UPLNĚ V POHODĚ.

K této lékařce chodím přes deset let, někdy jen na preventivní prohlídku,ale stalo se,že i s nemocemi, které vyžadovaly delší a náročnější léčbu. Vždy jsem se setkala jen s profesionálním přístupem, ochotou a vstřícností, nemohu si stěžovat na nic. Také sestřička je velmi šikovná a na svém místě. Rovněž jsem na svou lékařku narazila na pohotovosti, kde se o mě také velmi dobře postarala, mám k ní důvěru a vážím si jí. Marie