MUDr Zdenka Korbová s.r.o
Italská 2421, Kladno

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

T
Umístění: MUDr Zdenka Korbová s.r.o Jiný

Dobrý den, Pani doktorka Korbová zastupovala moji Pani doktorku, která měla dovolenou. Neskutečně arogantní přístup, otrávená, že má řešit jiné pacienty. Neschopná podle výsledku testů určit a dál řešit diagnózu. Velmi mě mrzí, ze takovýhle lidé ještě ve zdravotnictví pracuji. Určitě se této Pani vyhnete.

Paní doktorce moc děkuji za lidský přístup a opravdu pečlivé vyšetření. Díky odborným vyšetřením, které mi doporučila odhalila příčiny mých potíží a vhodnou léčbu. Děkuji!

Neskutečně arogantní přístup. Nespokojena velice. Včera jsem jí navštívila kvůli své mamince. Neslušná, kdy jí říkám co a jak jí je, ona si zvedne zvonící soukromý telefon a bez pardonu si začne povídat. Absolutní nezájem a vysvětlení mé matce tím, že 'To víte je vám 68 let' no a co? tak to už je odepsaná když je jí 68 let? Kdyby to šlo na půl hvězdy dala bych toto. Nedoporučuju!!! S nemocí se objednávat? To slyším prvně. Akutní případy pouze do deseti hodin? V půl jedenácté už máte smůlu! Otřesné!!!

Z

Chytla mě záda takovým způsobem, že jsem to druhý den nevydržela a šla ke své paní doktorce. Ta měla ale dovolenou a jako zástup byla tato paní doktorka Korbová. Čekala jsem hodinu 30 v čekárně kde byli 4 lidi přede mnou. Ale to by se ještě dalo. Sestřička milá a ochotná. Paní doktorka na můj vkus velmi arogantním způsobem vyšetřila moje záda. Bylo mi tak 5x zděleno , že jsem moc hubená (160cm 50 kg je podle mě normál) a to mě ani nezvážila, místo toho aby řešila moje záda , tak řešila proč chodim k doktorovi na Kladno , když jsem z Kralup. Myslím, že to řekla tak 25x . Prohmatala mi záda , napsala mi ibalgin a poslala mě pryč. Takže sem čekala hodinu a půl abych za 7 minut vyšla z ordinace s ibalginem. Neuvěřitelný. A druhý den jsem skončila na pohotovosti na rentgenu , kde mi bylo sděleno , že mam vyhřezlou ploténku a dostala jsem krunýř.
Takže závěrem chci říct , že paní doktorka by v takovém případě neměla dělat záskok za jinou paní doktorku , když to pak evidentně absolutně nezvládá. Takový přístup od lékaře jsem v životě nezažila.A k paní doktorce už nikdy víc nepůjdu a radši si zajdu na pohotovost.

Paní doktorka je opravdu pečlivá,kdysi jsem k ní chodila ale ta čekací doba mě odradila a proto jsem odešla.jinak vyhodnocení paní doktr.je velmi dobrý.

S paní doktorkou mám pouze vynikající zkušenosti. Čas, který mi věnuje, pro ni není ztracený. Velmi pečlivá a ochotná. Mám v ní maximální důvěru. Nezajímá se o pacienta pouze v ordinaci, ale také pokud je hospitalizovaný v nemocnici. Tímto způsobem bych chtěla jí , a také její sestřičce, poděkovat za vynikající péči plnou pochopení.

samotná paní doktorka není špatná,ale ona i její sestra neskutečně ukecané a čekání v čekárně nekonečné,je jedno jestli jste objednaní nebo ne,nikdy jsem nečekala méně než 45min. rekord byl 2hodiny když jsem byla těhotná a ve vedrech se pařila v čekárně než se obě děvčata vykecaly at už mezi sebou nebo s pacienty o nesmyslech z jejich osobního života (v čekárně je vše slyšet). takže jsem si dnes řekla dost jelikož jsem šla jen na očkováni na které jsem se telefonicky informovala,že stačí počkat než sestra vyleze z ordinace a hned mě vazme (po půl hodině nic)....na tohle fakt čas nemám...

Pani Mudr.Zdenka Korbová je člověk a lékař u něhož mám dobrý pocit, že jsem v dobrých rukách. Správným rozhodnutím vyřešila moji hraniční situaci a zahájila tak proces vedoucí k mému uzdravení. Do dalších dnů vím že jsem veden správným směrem. Děkuji.

S požadavkem na objednání se u praktického lékaře jsem se u ní setkal poprvé. Záhy jsem ocenil výhodu tohoto postupu. Více než 20 minut se mi paní doktorka věnovala a její rozhodnutí mi zachránilo život. Přišel jsem k ní s banální záležitostí, kterou vyřešila a kromě toho mne směrovala k vyšetření, jež odhalilo nezbytnost operace zhoubného nádoru. Rozpoznáním příznaků a včasným zásahem se zasloužila o mé úspěšné vyléčení této zákeřné choroby.
PhDr. Miroslav Roček

Vynikající lékařka s lidským a pečlivým přístupem k pacientovi. Je to první lékař, který si záznamy v mojí kartě opravdu přečetl. Nutnost objednávání považuji za výhodu, v čekárně jsem totiž potkal max. 3 pacienty, u mého předchozího lékaře jsem čekal v průměru více než 2 hodiny. MUDr. Korbovou doporučuji všem, kdo chtějí nemocem spíše předcházet, než je následně léčit.