Zobrazit ostatní profily logopedů v okolíCeník
Lenka
Všem doporučuji, skvělý přístup k dětem i rodičům. Vše formou hry, dostali jsme hodně informací, prospektů, úkoly, řikanky, obrazky-slova.
jarzel
Doporučuji! Máme nejlepší zkušenost! K paní doktorce jsme chodili plynule 6 let ( tři sourozenci).
Díky její profesionální pomoci a trpělivosti jsme veškeré problémy (opoždění řeči, koktavost i výslovnost) zvládli. Děti se vždy na návštěvu těšily, práce je bavila a domácí úkoly dělaly s radostí a chutí. Nástup do školy byl pak vzhledem k dovednostem z logopedie pro děti snadný. První potíže se čtením se nám podařilo díky konzultacím také brzo zvládnout. Ukončení návštěv děti skoro obrečely a dodnes na "hrací" paní doktorku vzpomínají a s mladšími kamarády si na ni dodnes někdy hrají. Děkujeme.
Šímová
Trpělivá, rozumná, velmi vstřícná, ale důsledná. náročná při plnění úkolů i domácích úkolů. Terapie zaměřena na širokou škálu dovedností s řečí souvisejících. Informace pro rodiče přehledné, velké množství materiálů k práci i domů za úkol.
Litoradlice
Velmi dobrá a trpělivá , naučila mě říkat K . Dříve: " Z aždého oénáá ouá jedna paneaá,!!"
Nyní: "Z každého okénka , kouká jedna panenka.!"
Odpovědi
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý deň,
pracujete v oblasti logopédie aj s dospelými? Od malička sa po nehode zajakávam (koktám), bolo to na udržatelnej úrovni avšak po skončení bakalára (22r.), po nástupe na Ing. stupeň (22-24r) a traumatizujúcimi udalosťami v osobnom živote sa môj stav začal výrazne zhoršovať.
V súčasnosti mám 25 rokov, presťahoval som sa do Českých Budějovic a s nástupom do zamestnania svoj stav nedokážem ďalej zvládať, keďže komunikácia v práci je najdôležitejši aspekt na mojej pracovnej pozícii aktívne hľadám odbornú pomoc.
Dokázali by ste mi pomôcť? Za odpoveď ďakujem.
pokud jsou Vaše potíže spojené i s traumatizujícími zážitky doporučuji řešit je nejprve s psychologem. Logopedická terapie musí na psychol. terapii navazovat.
Kapacitu své ordinace mám zcela přeplněnou a nové klienty již nepřijímám.
Zkuste kolegyně na PK Jih.
S pozdravem
PaedDr. Zdeňka Koppová, klinická logopedka