Michal
Přestal jsem k ní chodit. Důvod: velmi arogantní chování, necitlivé a neprofesionální zákroky. Když mi trhala stoličku, poškodila mi druhou vedle.
danka.onderkova
S paní zubařkou jsme velice spokojeni,neměla jsem lepší.Chodíme k ní 7 let a ještě se nám nestalo,že by byla nepříjemná nebo nebylo něco v pořádku.Zubařku bych nechtěla rozhodně změnit.Děkuji Onderková Dana.
PP
K zubařce jsem BOHUŽEL chodila od malička. Paní doktorka je neskutešně arogantní, urážlivá a má opravdu šílený přístup k lidem. Nebylo mi nikdy tak zle z vrtačky, jako z doktorky samotné. Zuby prohlédne během minuty a pokud vás něco nebolí, tak nic neřeší. Když jsem jí říkala, že se mi během dvou let začali křížit spodní zuby a jestli by se to nemělo zavčasu řešit, tak mě odvětila, že to je jedno...jestli je to opravdu takový problém? Nikdy v životě mi nenechala zuby zrentgenovat, nikdy mi netestovala krvácitost dásní,... prostě nic. S moderní stomatologií nemá tato ordinace vůbec nic společného. A je to škoda, paní doktorka by mohla být jedna z nejlepších, vzhledem k dlouholeté praxi.
Bohužel nevím co si mám myslet.Stomatolog je dobrý ale její lidský přístup a jednání s pacienty je šílené.To samé platí i o sestře.Škoda
O kvalitní práci paní doktorky nepochybuji. Ale ochota a přístup k pacientovi potažmo zákazníkovi je opravdu příšerný, sestra není vyjímkou. Jak kdybychom se vrátili o dvacet let zpět. Jsou si prostě moc dobře vědomy toho, že je nedostatek zubařů, tak si mohou dělat co chtějí!
AA
Roky jsem velmi spokojen
Paní doktorka není moc pečlivá - např. výplně zubů nekvalitně udělané, vypadávají, nevzhledné.
Skvělá práce, skvělá sestřička a p. doktorka opravdu ví co dělá...Mohu jen doporučit...
Merta
Dobrý den,s lékařkou jsem spokojen, bez připimínek.