Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
ET
K paní doktorce jsem chodila odmala až do 15. Jako dítě jsem se u ní cítila dobře, ale v pubertě se u mě projevily ortopedické problémy a také častější nemoci. Přišlo mě, že jsem brzy paní doktorku přestala bavit. Přestože jsem měla opravdu bolesti, cítila jsem se před ní, jako kdybych si vymýšlela. I když můj ortoped žádal další krevní testy, odmítala mi je udělat a celkově mou léčbu zdržovala s důvodem, že pojišťovna to nezaplatí, že těch testů je příliš apod. Velmi mě to zklamalo. Neříkám, že je špatná, ale s postupujícím věkem má méně trpělivosti a rozhodně už není tak pečlivá jako dříve.
Zuzka
moc mila a ochotna paní doktorka... vše vysvětlí, poradí... ATB dává až v krajním případě.... skvělý přístup k dětem :-)
Lenka
Výborná dětská lékařka! Škoda, že nepracuje jako rodinný lékař! Kéž by bylo takových lékařů víc!
Dan
Nemám s paní doktorkou žádný problém. Je skvělá, pokecám si s ní a pokaždý mi pomohla. Nemám problém doporučit
beruska82
Fakt moc skvělá paní doktorka.Chodili jsme k ní jako děti - má generace - celé mé příbuzenstvo.Teď k ní chodí naše děti.Je pečlivá, upovídaná, milá a rázná.Ví, o čem mluví.Jsem s ní naprosto SPOKOJENÁ.Vždy mi poradí a pomůže.Malému jsou tento měsíc 3 roky a doposud byl vcelku zdráv - nebral žádná antibiotika.Běžnou rýmu a chřipku si už léčíme doma sami.Nechodím k lékaři s každou maličkostí.Vím, co nám na to předepisuje, takže si to opatřím.Malý byl předčasně rozený ( 35 t. )a s tím byly spojené i nějaké menší problémy, když byl maličký.Ale už z toho vyrostl a vše je OK.Do jeho asi 4 měsíců jsme byli snad i 3 x týdně po doktorech - hrůza.S paní doktorkou jsem neměla nikdy špatné zkušenosti.Vždy mi ráda a ochotně poradí.Když už se nám něco vyštění, tak je to na víkend.To je u nás zákon schválnosti.Po telefonu mi poradí a já nemusím lítat někde po pohotovosti, pokud to není nic závažného...Bojím se ale, co bude.Jestli nepůjde už brzy do důchodu.Taky je s ní legrace.A má opravdu milý přístup - i k dětěm.Sestřička je taky fajn.
Skvělá doktorka.
Dnes jsem si byla u paní doktorky pro dokumentaci obou dětí,její přístup mně vadil už delší dobu.Nebere ohled na naše názory a děti mi oočkovala nastydlé.Měsíce se z toho dcera dostávala,zameškala hodně ve škole a ještě jsem z hrůzou zjistila,že ji oočkovala dříve než měla.Má toho tolik,že nestíhá a pečlivá,to vůbec není.Má jen zkušenosti a ty už jsou zastaralé,novým a lepším věcem je nepřístupná.Budeme dojíždět raději do Hradce Králové.V
Paní doktorka je velice dobrá a velmi ochotná,co se týče odbornosti-super,nikdy bychom neměnili.Její nová sestra,to už je slabší,sedí jen na židli a nekomunikuje.
Absolutní spokojenost. Stručná, přesná, lidská. Vždy se snaží pomoci, i když to již není její povinnost. Byla ošetřující lékařkou mého syna, který je LMďák (v jeho případě jde o poruchu chování), tak vím, o čem mluvím.