Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíCeník
Hana Regecová
Pani doktorka dobry,ale sestra totalni katastrofa,neprijemna,neochotna,zmena sestry by velmi prospela......odchazim jinam....
Výborná lékařka, která se příkladně věnuje pacientům. Jakékoliv dotazy se snaží vysvětlit tak, aby každý pacient věděl, jak přistupovat k léčbě.
prof. RNDr. Milada Vávrová, CSc.
sestřička je sice trochu nepříjemná, ale paní doktorka je opravdu hodná a pečlivá lékařka a - byť z jedné zkušenosti - mi přijde velice schopná. má osobní přístup, zdá se, že ji záleží na tom pacintum pomoct. dostalo se mi každodenních kontrol, aby si byla doktorka jistá, zda se oko hojí správně. nevádala a dala mi na sebe kontakt, abych ji behem doby kdy neordinuje mohla kontaktovat při jakýchkoli problémech.
Paní doktorka je možná milá, ale po odborné stránce nedostačující. Léčila mě 3 měsíce, spíš neléčila pořád jsem jen docházela na kontroly snad čekala na zázrak? Změnila jsem lékařku a opravdu velice ráda, že jsem od paní doktorky odešla konečně mám zase zrak v pořádku.
Negativní! Po 1 roce, kdy jsem byl naposled na prohlídce mi pí MUDr. sdělila, že mne neošetří teď ani nikdy jindy!!!!(přišel jsem s akutním šedým zákalem, na druhé oko jsem slepý).Nezavdal jsem žádnou příčinu k takovému jednání.
Paní doktorka Kafková, je velice příjemná, má lidský přístup, nic nezanedbá, velmi pečlivá, určitě vřele doporučuji, jediné mínus jsou opět čekací doby, ale to tak u kvalitníc lékařů bývá.
Paní doktorka je skvělá!! Velmi doporučuji! Před Vánoci mě chytl zánět z kontaktních čoček a paní doktorka mi ho skvěle a velmi rychle vyléčila. Byla jsem u ní třikrát během týdne, aby si byla jistá, že léčba působí jak má. Je pečlivá a velmi milá! Chodí k ní i má mamka a kamarádky a jsou všechny spokojené.
Velmi hodná a milá paní doktorka
PhDr.Břetislava Černá,CSc.
Kvalitní po odborné stránce a navíc velmi lidská!
Mertová Anna
Moc hodná paní doktorka ,odbornice ,vstřícná k lidem moc doporučuji
Upravit nebo spravovat profilOční lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Oční lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
Oční lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně