Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Skýpala Michal
Jsou tu napsány různé názory a co člověk to názor (a zkušenost) že :) ...má zkušenost v průběhu let co u paní doktorky jsem je, že kdykoliv jsem měl nějaký zdravotní problém, tak po konzultaci a její diagnóze byl vyřešen nebo vyléčen. Co se týče čekání, tak mohu potvrdit, že se dříve čekalo, dnes není problém se objednat na určitou hodinu a problém je tedy vyřešen... Celkově tedy mohu říci, že jsem spokojen a do budoucna neuvažuji o změně. K doktorovi si přece chodíme pro radu ohledně zdraví nebo se léčit a obojí je v mém případě splněno a klidně se pod to podepíšu.
Velice příjemná paní doktorka,která rozumí své práci.Ochotná,obětavá,kamarádská.
Maximalni spokojenost
Paní doktorka je velmi dobrá a spolehlivá lékařka ať privátní či závodní. Vždy jsem se s ní domluvila, i když to nebylo vždy napoprvé. Snažila se doporučit postup léčby a pak jsme se společně snažily najít řešení problému vhodného pro obě strany. Nikdy jsem od ní neslyšela slovo "NEVÍM", které bývá jinde běžné! Chápu jíjí přístup z lékařského hlediska; je to také jenom člověk a musí se přizpůsobovat vnějšímu tlaku okolí, ať je to ze strany našich pánů zákonodárců či nás pacientů. Přes to všechno jí nechybí úsměv na tváři a vlídné slovo.
Nelíbí se mi dlouhé čekání v čekárně - nejsem důchodce, ale chvála Bohu pracující a když o tu práci přijdu (nejsem nejmladší a do důchodu mám daleko), nebudu mít na poplatky pro naše slavné zdravotnictví! Boční vhod z chodby má sice cedulku VCHOD ZRUŠEN, ale braní pacientů, kteří nejsou v karanténě je velmi nevhodné a nemístné! Nechodí tudy jenom karanténa, pošta či zdravotníci. Nesnáším její odpovědi typu - to já mám nebo měla jsem taky, to teď mají všichni, sestřička to má nebo měla taky atd. Do ordinace chodím pro zdraví a ne pro pletky; kdo chce pletkovat tak pletkuje a etika nám dělá jméno částečně všem, nejenom paní doktorce! I přes to všechno bych neměnila, věřte mi, zažila jsem mnohem horší a neprofesionální přístup ze strany lékařů. A co se stalo se sestřičkou nevím, ale byla lepší před zkrácenou MD. Nyní přenáší svou nervozitu do ordinace. Myslím si, že měla zůstat s miminkem na MD a v klidu si ji užívat a řízení chodu ordinace přenechat paní doktorce a jiné sestřicče, která by ji po dobu MD zastoupila.
Přeji všem pevné nervy a zdraví, které všichni tolik potřebujeme.
petra
Já jsem s paní doktorkou velmi spokojená. Vždy důkladně vyšetří a určí diagnózu.Navíc dlouhá čekací doba je u některých lékařů mnohem delší.
Pavla B.
Paní doktorka je milá,příjemná,nikdy jsem se u ní s níže popsanou náladovostí nesetkala.Mohu jen doporučit.Každý problém se snaží vyřešit,podle mě je to vynikající lékařka.
T.P
Paní doktorka dobrý, ale ta špatná ordinační doba.Dostat se k paní doktorce je nadlidský výkon.Jednou týdně mít odpolední ordinaci a to jen od 12.30 do 14 hodin je nedostačující.Měla by se nad tím paní doktorka zamyslet,asi to s platy lékařů tak špatné není ,když ji stačí tak málo ordinačních hodin
R.O.
Je velmi pečlivá, příjemná a na základě osobních zkušeností ji považuji za jednu z nejlepších. Pokud má lékař zájem léčit své pacienty - poznáte to na základě jeho přístupu k problému i na základě výsledků. O paní doktorce nepochybuji a jsem si jist, že jsem v dobrých rukou.
Spokojeny pacient
Pani doktorka je vyborny lekar,ma vyborny pristup k pacientum a zdravotni problemy resi do detailu.Vsem muzu jen doporucit.Jen vitku mam na dlouhe cekani nez prijde pacient na radu.Jinak ale vychvaluji.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři v Uherském Hradišti
Praktičtí lékaři v Valašském Meziříčí