Vážené pacientky.
S radostí Vám oznamujeme, že gynekologicko – porodnická ambulance GYNURO s.r.o. v Ostravě – Proskovicích je od pondělí 11. 5. 2020 opět v plném provozu.
Ambulance ošetřuje pacientky po objednání na domluvenou dobu ošetření. Žádáme pacientky s akutním problémem, aby nás před návštěvou ambulance telefonicky kontaktovaly na t.č. 732 348 884 a domluvily si přesnou dobu ošetření. Opatření je zavedeno kvůli omezení kontaktů pacientek v čekárně.
BEZ PŘEDCHOZÍ DOMLUVY NEMUSÍ BÝT PACIENTKY S AKUTNÍM PROBLÉMEM OŠETŘENY V DOBĚ JEJÍCH PŘÍCHODU DO AMBULANCE!!!
Dále Vás důrazně žádáme o dodržování hygienických opatření:
Do čekárny vstupujte pouze s nasazenou ústenkou, rouškou, respirátorem (nepoužívejte respirátor s výdechovým ventilem) nebo jinou adekvátní ochranou nosu a úst (nepoužívejte tričko, halenku a jiné části oblečení)! Tuto ochranu nesundávejte během celého pobytu v prostorách ambulance a čekárny. Před vstupem do ordinace se vydezinfikujte ruce. V čekárně dodržujte minimálně dvoumetrový odstup.
ZÁKAZ vstupu do prostoru čekárny a ambulance více než jedné doprovázející osobě a dětem!!!
Doprovázející osoba by měla být rodinným příslušníkem pacientky.
Případný vícečetný doprovod pacientky zůstává venku před čekárnou. Pacientka vstupuje maximálně s jednou doprovázející osobou. Toto opatření dodržujte z důvodu omezení kontaktů.
O případných dalších změnách Vás budeme v budoucnu informovat podle aktuálního vývoje situace stran COVID-19 v ČR. Děkujeme za pochopení a dodržování nastavených pravidel a omlouváme se za komplikace.

MUDr. Jalůvková Zdenka pracuje jako gynekoložka v privátní gynekologicko – porodnické a urogynekologické ambulanci GYNURO s.r.o. v Ostravě – Proskovicích.
V roce 2002 úspěšně ukončila studium medicíny LF UK Bratislava - obor: všeobecné lékařství
Od roku 2002 pracuje jako lékařka na Gynekologicko - porodnické klinice FN Ostrava.
V roce 2011 zahájila studium doktorského postgraduálního studia - Ph.D., Univerzita Palackého, Olomouc

Atestace:
V roce 2005 úspěšně absolvovala atestaci prvního stupně v oboru gynekologie a porodnictví. Své odborné vzdělání rozšířila v roce 2009 úspěšným absolvováním a získáním specializované způsobilosti k samostatnému výkonu povolání lékaře v oboru gynekologie a porodnictví.
Je členkou České gynekologicko-porodnické společnosti (ČGPS), Onkogynekologické sekce ČGPS a Sekce nemocničních gynekologů a porodníků ČGPS.

Úkolem naší gynekologicko - porodnické a urogynekologické ambulance je poskytování kvalitní a vysoce odborné lékařské péče v oboru. Cílem naší ambulance je vždy spokojená pacientka. V ambulanci nevybíráme poplatky. Ambulance je určena pro všechny ženy. Preferujeme odborný, vlídný a lidský přístup, individuální jednání a dodržování intimity. Výhodou naší ambulance je úzká spolupráce s Gynekologicko - porodnicko klinikou a jinými pracovišti Fakultní nemocnice Ostrava.

Naše ambulance jako jedna z mála v Moravskoslezském kraji zabezpečuje péči v oboru urogynekologie lékařem s atestací v tomto oboru. Poskytujeme diagnostickou péči pro všechny pacientky trpící nechtěným únikem moči, příznaky hyperaktivního močového měchýře, záněty močových cest a různým stupněm sestupu ženských pohlavních orgánů. Nabízíme zabezpečení konzultačního vyšetření na Urologickém oddělení Fakultní nemocnice v Ostravě a léčbu oslabeného pánevního dna speciálně vyškoleným personálem fyzioterapeutů. Nabízíme zabezpečení a realizaci všech typů gynekologických a urogynekologických operací. Léčbu „šijeme pacientce na míru“. Vítané jsou i imobilní, nebo omezeně mobilní ženy – máme bezbariérový přístup i toaletu.

Ambulance je kompletně vybavena pro péči o nastávající maminky. Spolupracujeme s akreditovanými pracovišti v oblasti prenatální diagnostiky.

Přijímám: dospělí, děti jakéhokoliv věku

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Antikoncepce

Vedení těhotenství

Jak fungují ceny?

Z
Číslo ověřené
Umístění: GYNURO s.r.o. - MUDr. Marcel Gärtner, Ph.D. vedení těhotenství

Pani doktorka je super a sestricka moc mila ,dekuji

Číslo ověřené
Umístění: GYNURO s.r.o. - MUDr. Marcel Gärtner, Ph.D. Jiný

Bohužel jsem měla na paní doktorku několikrát "štěstí", když jsem potřebovala něco akutně, pomalu ani nevejdete do ordinace a už odcházíte, naprosto neempatický přístup, nemístné dotazy. Nechápu, když je to navíc žena.

Umístění: GYNURO s.r.o. - MUDr. Marcel Gärtner, Ph.D. Jiný

Paní doktorka i sestřička jsou skvělé, milé usměvavé, chápající. Ať už se jedná o běžnou péči, tak i v těhotenství jsou mi oporou. Málokdy v čekárně čekám déle než 10minut. Rozhodně doporučuji.

W
Umístění: GYNURO s.r.o. - MUDr. Marcel Gärtner, Ph.D. Běžný termín

Doktor je velmi laskavý. Jsem z Polska. Doktor mi vše klidně vysvětlil, abych tomu dobře rozuměl. Nejsympatičtější lékař, kterého jsem měl příležitost léčit. Postupně o všem diskutovala, měl jsem dojem, že se opravdu zajímá o mé zdraví.

Umístění: GYNURO s.r.o. - MUDr. Marcel Gärtner, Ph.D. Běžný termín

super přístup, já mám od mala strach z lékařů a lékařek, ale tato návštěva mě uklidnila a příště už budu úplně v klidu :)

Návštěva ověřená
Umístění: GYNURO s.r.o. - MUDr. Marcel Gärtner, Ph.D.

K pani doktorce chodim 3 roky, vzdy perfektne vysvetli, kdyz necemu nerozumim. Vyslechne problem a hlavne resi.
Pani sestricka je take uzasna.

Umístění: GYNURO s.r.o. - MUDr. Marcel Gärtner, Ph.D. Běžný termín

Pani doktorka je milá, vysvetlí, pani sestrička taktiež super a vyhovovalo mi, že vybaví pacienta rýchlo

Návštěva ověřená
Umístění: GYNURO s.r.o. - MUDr. Marcel Gärtner, Ph.D.

Paní doktorka je velice milá a sympatická. Preventivní prohlídka je vždy dle mého očekávání, zbytečně to neprodlužuje, vše ráda vysvětli, zajímá se a doptává po případných problémech. Za mě naprostá spokojenost:)

Umístění: GYNURO s.r.o. - MUDr. Marcel Gärtner, Ph.D. Běžný termín

Vše v naprostém pořádku, s paní doktorkou jsem moc spokojena. Sestřičky jsou taky moc milé a sympatické.

Umístění: GYNURO s.r.o. - MUDr. Marcel Gärtner, Ph.D. Běžný termín

Citlivá paní doktorka a odborník na svém místě.Všem ženám doporucuji.Jsem opravdu ráda,že je mou paní doktorkou.