Priv. prakt. lékařka pro děti a dorost
Sadová 1042, Napajedla

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Jsme s paní doktorkou moc spokojení. Vychází nám vstříc, rozhodně plošně nepředepisuje antibiotika, ale nabízí např. i homeopatika. Když jsem odmítla lék a žádala jsem jiný, tak nebyl naprosto žádný problém. Přijala do péče i postiženého sny u kterého má hodně práce se složitou zdravotní dokumentací, což byl pro některé jiné lékaře problém. Také sestřička je skvělá a srdečná...

Od doktorky jsme odešl ipřed lety a je to to nejlepší co jsem mohla pro své děti udělat.Také nám odmítala vydat kartu.Sestra ač velmi příjemná loajální k paní doktrorce..škoda v její neprospěch

Nebyli jsme spokojeni. Přístup ze začátku velmi dobrý, Velmi se jí dotýká jakákoli vznesená pochybnost z naší strany ohledně správnosti jejich postupu.. Ordinuje homeopatika.. Několikrát chybná diagnóza zánětu středního ucha. I přes její přesvědčování, že má uši vpořádku jsme jeli na ušní a tam diagnostikovali záněty a "pichali" bubínek. Toto se stalo asi třikrát za sebou. Vrchol je její vyhrožování nespoluprací při tzv. zaskakování jiné dětské lékařce ke ktré jsme chtěli přejít. Ta bohužel raději podlehla a nás nepřijala. Odmítá vydat kartu, abysme mohli pokračovat ve standart. očkování našeho 1 a půl letého syna.

Velmi dobrá lékařka,jsem s ní za ta léta,co k ní docházím s dětmi velmi spokojená.Má profesionální přístup,s dětmi to umí,veškerý postup nemocí a léčení mi vždycky bez problémů vysvětlila.Nikdy bych tuto lékařku neměnila :) a to samozřejmě platí i pro hodnou sestřičku Vančíkovou :)

Pokaždé(rozuměj jednou ročně), když sem byl nachlazený nebo sem měl chřipku, naordinovala mi jeden a ten samý lék, který samozřejmě nezabíral. Dycky sem se pak musel léčit tím, co mi doporučili v lékárně a ne doktorka.

Já jsem s paní doktorkou velmi spokojená.Vždy když máme nějaký problém,snaží se najít to nejlepší řešení.Mé děti ji mají také rády.

Nedoporučuji.