MUDr. Zdeňka Hloušková

Zubař Více

Mladá Boleslav 1 adresa

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

prostě super doktorka a sestra

Paní Doktorka je dle mého názoru člověk na pravém místě s úžasnou trpělivostí, ochotou a porozuměním. Mohu jen a jen doporučit

fakt nej... nej..

Vystřídala jsem čtyři zubní lékaře, ale ještě nikdy jsem nezažila, že by pacienti odcházeli z ordinace s úsměvem na rtech a to doslova opravdu téměř všichni.Paní doktorka, nejen že má velice profesionální přístup ale stále na vás mluví, řekne vám do předu co s vámi bude dělat a jestli to bude bolet, což je třeba pro mě velice důležité. Je to člověk na svém místě přesně tak jak to má být.Mohla bych napsat ještě spoustu řádků o tom jak je skvělá, jak to s lidmi umí, jak si ví rady s každým problémem, jak je usměvavá a veselá, ale to by bylo na dlouho.Ještě nikdy jsem nebyla u nikoho tak spokojená jako u ní z jejího přístupu jsem byla opravdu mile překvapená a jsem moc ráda že můžu být právě u tohoto lékaře, který má po svém boku výbornou sestřičku se kterou se skvěle doplňují...

B

Paní doktorka Hloušková, je velmi příjemná, milá, což v dnešní době se málo vidí. S každým problémem si ví rady a vždy ochotně pomůže.
Je to člověk, opravdu na svém místě.