MUDr. Zdeňka Hausenblasová

Ordinace

náměstí T. G. Masaryka 56, Dvůr Králové nad Labem

Přiblížit mapu

Umístění: Ordinace • Jiný

Se vším je neskutečný problém. Obyčejné vyšetření trvá půl hodiny. Pokud chcete někam razítko připravte se na hodinu a půl kázání. Neskutečně pomalá lékařka pitvající zbytečné maličkosti. Lituji skvělé zdravotní setry které dělají většinu práce. Tedy pokud nechcete zbytečně trávit hodiny a hodiny v ordinaci vyhněte se obloukem.

Umístění: Ordinace • Jiný

Za těch asi 20 let co k paní doktorce chodím jsem se téměř vždy setkala s profesionálním přístupem, velkou pečlivostí(až víc než nad rámec) a hlavně lidskostí a pochopením.Na nic si nehraje, pokud si není jista pošle na vyšetření ke specialistovi.Jediné trochu mínus je někdy čekací doba, ale je to daň za tu pečlivost-prostě vše bere individuálně u pacientů.Nejsou to stroje.Nynější sestřička taky super.

I
Umístění: Ordinace • Jiný

Velká spokojenost.Profesionální přístup. Vše řádně vysvětleno. V případě nutnosti dalšího vyšetření odeslána na speciání pracoviště.

O

Paní doktorka je velice hodná a velice pečlivá. Čekárna bývá opravdu většinou plná, ale já si ráda na kvalitního lékaře počkám. Paní doktorka má vyhrazenou dobu kdy bere bez objednání a dobu kdy je možné se objednat. Pokud si jdu pro recept, či potvrzení v době bez objednání musím počítat s tím, že si počkám - pacienti s akutním onemocněním mají přednost. Pokud dudu potřebovat pouze doporučení, potvrzení nebo recept, tak se objednám! Kdyby všichni respektovali ordinační dobu a tato pravidla, pak by nebyla čekací doba tak dlouhá. Raději si počkám na pečlivého lékaře, než chodit k lékaři, který má prázdnou čekárnu a během pěti minut mě odbyde. Plná i prázdná čekárna o něčem svědčí. Já paní doktorce mohu jen velice poděkovat za její péči a popřát pevné nervy.

~

Ano, pacientovi vše vysvětlí. Ale i na banální nachlazení VŽDY předepíše antibiotika. Pokud je odmítnete, vstřícnost paní doktorky velmi ochladne a čeká vás delší přednáška. Několikahodinové čekání (ať přijdete kdykoli během dne) je zde běžné. Vždy, když na mne "něco leze" je představa utrpení v čekárně horší než vlastní nemoc.

Nejhorší doktorka, kterou jsem kdy zažila. Arogantní sestra s arogantní doktorkou...to je dvojka, že by měl raději každý prchnout jinam!

Skvělá lékařka-vše detailně vysvětlí,ochotně poradí,vždy vyjde maximálně vstříct.Vždy příjemná,nesmírně lidská-prostě super.Nedám na ni dopustit.

Příjemná paní doktorka, vstřícná, vše podrobně vysvětlí, maximálně se pacientovi věnuje. Nic nepodceňuje, při sebemenším podezření pošle na další vyšetření.

Děkuji .

Chladná,neochotná,předlouhá čekací doba a na všechno i když potřebujete jakékoliv banální razítko či předpis, který pro jiného lékaře není problém, tady problém je a velký s přednáškou o důležitosti a vyčkání a přitom pak je nejdůležitější poplatek.