Privátní stomatolog
Školní 790, Vizovice

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

díky ni mám zuby v pytli, naštěstí sem si našla bezva zubaře který ví co dělá ale i tak díky jejího zanedbání sem o par zubu přišla... tak už bych ani prst mezi dveře nestrčila natož ji nechat ošetřit me děti...

K paní doktorce Frantíkové docházím pravidelně asi 24 let, což si, myslím, je dost dlouhá doba na to, abych mohla zhodnotit práci paní doktorky i její přístup k pacientovi - samozřejmě z pozice pacienta.Nikdy jsem se nesetkala s něčím takovým, co je napsáno v předešlých komentářích.
Mohla bych hovořit jen v pozitivech, právě u ní jsem se odnaučila bát se zubaře.Věřím ji, že u ní najdu vždy odbornou pomoc. Přesvědčila mě o tom, když se mnou chodila i ve svém volném čase (SO +NE) do ordinace, jen abychom zub zachránily.Její přístup, profesionalita, nemá chybu. Kdyby tomu tak nebylo, nezůstávaly by u ní v péči i mé děti, neměla by plnou klientelu a nedojížděli by za ní i pacienti z okolí. Jen věřím, že "nějaký" komentář pani doktorku nerozhodí a zůstane nad věcí.

Nejlepší, precizní práce, děkuji.

N

Tato paní zubařka je opravdu nejhorší jakou znám,už jako dítě jsem se jí bála a nikdy bych k ní nevzala ani své děti.Kdysi jsem byla přítomná u ošetření dcery své kamarádky a ta malá má z toho dodnes trauma,u žádného zubaře nechce otevřít pusu po tom co zažila s touto paní zubařkou!